sestra mi ima nokiu e51. radila je super i kad ga je jednom ugasila vise se ne pali. zapravo on se zapali, zasvjetli i zavibrira ali se nista ne pokazuje na ekranu. zna li netko sto bi mogao biti problem?
Printable View
sestra mi ima nokiu e51. radila je super i kad ga je jednom ugasila vise se ne pali. zapravo on se zapali, zasvjetli i zavibrira ali se nista ne pokazuje na ekranu. zna li netko sto bi mogao biti problem?
vjerujem da si to vec probao, ali ako nisi izvadi bateriju na par minuta pa vrati, cesto nam na servis donesu e51 i to pomogne, a cim proradi trpaj novi firmware unutra. to se cesto događa na symbian nokijama ako se radio hard reset na njima, prvih nekoliko puta se nece upalit ali ovo s baterijom obicno rjesi stvar
probao sam vaditi bateriju ali ne pomaze. vec 3 dana pokusavam. hard reset nije radio. sestra kaze da ge je samo ugasila.
pretpostavljam da radis u servisu pa me zanima dal znas sto bi mogao biti problem posto se neda upaliti
pa recimo, studiram pa nisam na stalno ali recimo da radim. glupo mi je to govorit ali to je manje vise uvijek firmware. morat ces ga odnest na popravak da ti stave novi ali oni koriste drukciju opremu, to ne mozes sam. moguce je da ima drugo rjesenje ali stvarno je tesko ovako zakljucit kad se ne zna tocno sta se radilo s njim i kako to izgleda uzivo...