U jednom drugom threadu bila se potaknula rasprava o tome koliko Tomato ima korisnika.
Zna li netko možda? Da li to vip uopće objavljuje?
Printable View
U jednom drugom threadu bila se potaknula rasprava o tome koliko Tomato ima korisnika.
Zna li netko možda? Da li to vip uopće objavljuje?
Iskreno, sumnjam da uopće žele izlaziti u javnost s tom brojkom. Ja osobno znam samo jednu osobu koja ima 092 broj.
Vjerojatno se neće niti znati pošto je Tomato sam sebi svrha.
Sigurno ih je sramota izlaziti u javnost s tako malom brojkom tomato korisnika. Ja sam od prijatelja, koji radi za njih neke promocije dobio vec par brojeva koji imaju 200kn na racunu, ali naravno taj novac se dobije uz nadoplatu bonovima. Jednostavno sam potrosio tih 20kn pocetnog iznosa i prebacio brojeve u Tele2, dobio 55kn za prijenos broja i 25kn za registraciju, a potom ih bacio. Eto ipak ima neke koristi od njih :)
A to ovisi o "segmentu" korisnika, npr. mi malo stariji, niko nemamo "tele2" - osobno ne poznam nikoga s 095 :respect:
Kako sam bio i napisao u onom threadu gdje je tema bila načeta: ako je tele2 narastao oko 100-njak tisuća, T-mobile 200, a Vip 270 (u 2007).
Ciljani korisnici tomata su slični kao tele2 (manje će ih vjerojatno ići na tomato nego tele2 - ali porast bi trebao biti tu negdje), pa ipak tomato postoji već skoro dvije godine, pa nek raste i 50% sporije, to je 100,000 korisnika. A vjerojatno i više.
prije se pricalo nesluzbeno o nekih 40 000 korisnika iako realno sumnjam u tu brojku.