zANIMA ME DA LI JE MOGUCE SKINUTI SA NETA, SLIKE I MELODIJE ZA V525 A DA NIJE NA VIPU ILI VODAFONE-U? UNAPRIJED ZAHVALJUJEM EKIPU NA RAZUMIJEVANJU:angel: :angel:
Printable View
zANIMA ME DA LI JE MOGUCE SKINUTI SA NETA, SLIKE I MELODIJE ZA V525 A DA NIJE NA VIPU ILI VODAFONE-U? UNAPRIJED ZAHVALJUJEM EKIPU NA RAZUMIJEVANJU:angel: :angel:
Moguce je skinuti slike i melodije sa neta na kompjuter, pa ih prebaciti na mobitel kabelom koji si dobio s mobilnim aparatom. Na isti nacin mozes skinut i igre i prebacit ih kabelom u mob.
Pogledaj malo htttp://coma.fsb.hr/motorola/ , dobit ces par linkova i neka pojasnjenja.
hvala kuki! so much.... skinula sam si slike i mp2, stavila bi ja software od 600, al malo mi je frka da nesto ne zaj... izgleda mi komplicirano...
nađi nekoga tko bi ti to mogao napravit!= Citat =:
Poslao: natty
hvala kuki! so much.... skinula sam si slike i mp2, stavila bi ja software od 600, al malo mi je frka da nesto ne zaj... izgleda mi komplicirano...
:D
Nije teško, sve ti piše na htttp://coma.fsb.hr/motorola/
Ako dolaziš u zgb, ja ti to mogu napravit. Već je bilo par ljudi s foruma kod mene. Kolko znam, zadovoljni su. Meni sve radi ok.
Ako si iz istre, skokni do mene! :D
Sori stari...
Ak platiš kartu Zagreb- Istra...
...i koju cugu...
hvala, buky, mozda nakon sezone skocim do novigrada,