E250 - Problem pri povezivanju sa računalom
E ovako, od kud da krenem....
Vidim da je dosta ljudi otvaralo teme o problemima spajanja Samsung mobilnih telefona sa računalom pa zato da odmah kažem da mi nijedna tema nije pomogla stoga bi vas zamolio da ne pišete postove tipa, "odi na pretraživanje" i sl. jer sam proveo zadnja četri dana tražeći riješenje problema ali nažalost neuspješno... Ostao sam impresioniran neznanjem ljudi o mobitelima pa sam zaključio da je ovaj forum najbolje mjesto da tražim pomoć...
Naime stvar je u tome,da kao što su drugi već rekli da mi komp neće očitati mobitel, kad ga spojim preko USB kabla... Moram priznati da po prvi put u životu imam Samsung pa nisam siguran u čemu griješim. Kabel koji ja koristim je orginalni Samsungov,model: PCB200BSE. Stvar je u tome da, kad spojim mob sa kompom, računalo ga uopće ne prepoznaje....niti kad idem na "Add new hardware". Naravno da su potrebni USB driveri, skinuo sam ih, više neznam ni koliko ali i dalje ne pomaže... Nisam dobio CD sa mobom pa sam morao skidati s neta. Skinuo sam PC Studio i drajvere ali bez pomoć...
Dakle meni bi trebao nekakav tutorial, znači cjelokupno objašnjenje spajanja moba sa kompom jer stvarno neznam u čemu griješim...Dali meni treba možda još nekakav program, ili je dovoljan samo taj jedan... ?
Ja više nemam blage veze šta da radim...nemam ni volje ni živaca da više pretražujem net kad pomoći nemam. Vi ste mi zanja šansa. Ako vas još nešto zanima slobodno pitajte...
Unaprijed zahvaljujem...