Evo ovako,zanima me kako ubaciti php kod u joomlu 1.5....dakle želim objavit novi članak i sad kako da u njega stavim nekakav PHP kod....aj molim vas,znam da vas ima koji znate,javite se....
:hrv:
Printable View
Evo ovako,zanima me kako ubaciti php kod u joomlu 1.5....dakle želim objavit novi članak i sad kako da u njega stavim nekakav PHP kod....aj molim vas,znam da vas ima koji znate,javite se....
:hrv:
imaš razne module i mambote za joomlu koji to omogućavaju.
u google upiši "insert code joomla" i biraj što ti se više sviđa od pronađenog.
Samo me zanima, kako se npr. ne možeš sam sjetiti napisati nešto slično u google i doći do odgovora ?!?
E da nisam probao ne bi ovdje to pisao...trazžim normalan odovor i ukoliko ga nemaš nemoj odgovarat,,i btw. za joomlu 1.5 ima jako malo mambota :)
Zar nitko baš ne zna...?
Treba mi samo uputa kako da u ubacim jednu liniju PHP koda u npr. modul sa strane...npr. Vaš IP je xxx.xxx.xxx.xx
ne treba mi sad to posebno,može biti bilo što u PHP-u npr. guestbook,mailer i sl. stvari....
pa prvi odgovor koji dobiješ na googlu je ono što tražiš?
Da si probao već bi imao riješen problem, a ako hoćeš da ti netko napiše tutorial po tvojoj potrebi onda posjeti forum koji je vezan za joomlu.
Moja preporuka je http://www.crojoomla.com/
Nemoj da se ljutiš zemljak :P
e hvala ti...sry na ispadu,jer vidio sam ono joomla 1.0.x....nisam vidio da podržava joomla 1.5,hvala na pomoći!