gdje naći melodije za skinuti u gotovom formatu tj da svira na mobitelu kao i mp3 i igrice gdje skinuti.kako ubaciti .imam motorola tols.postupak neznam neide.ide jedino slike i midi melodije.hvala
Printable View
gdje naći melodije za skinuti u gotovom formatu tj da svira na mobitelu kao i mp3 i igrice gdje skinuti.kako ubaciti .imam motorola tols.postupak neznam neide.ide jedino slike i midi melodije.hvala
pogledaš sticky teme--->Linkovi.
postupak ubacivanja je isti kao i za midi i slike. jasno, paziš na veličinu filea i bitrate, eventualno. a radiš preko MPT-a, iako postoje i drugi alati, ali MPT je čisto dobar za to
poštovanje inovator,neide ubacivanje igrica nikako.sa midway piše opening jad file,connecting the phone timer expired ili failed.na motorola phone tols ide sve osim igrica a mp3 koje konvertiram u wav pa mp3 neće da ubaci piše the length of the file name cannot exceed 32 characters.sa pk tools 0719 bi trebalo bez midvaja ali neide.sa mmidman bi isto tribalo ali neide.šta da radim,da bacim mobitel u smeće nemam živaca.hvala
MPT ti neće pomoći.
očito da ti nije upaljen Java app loader, uključi ga.
za MP3 obrati pažnju na bitrate
možeš limi pojasnit kako i s čim da upalim taj java uploader i točan postupak kako i na kojam alatu da upišem te bit rate.hvala
java app loader pališ seem editiranjem, ali možeš i sa P2Ktoolsom, imaš tab hidden settings i unutar njega kjava, a desno onda i Java app loader (staviš kvačicu). bitrate je uzorkovanje MP3-a, staviš na 80 Kbit/s, to je i previše za taj mob
Evo sam da se nadovežem evo ti link za P2ktools http://rapidshare.com/files/97966438...s3.0.3.435.rar A bitrate si radiš prilikom sačuvavanja fajla u Mp3 format...Prosječan fajl ima 128kbit/s....što je za tebe previše...Kao što je reko Inovator,smanji na 80 da ne gubiš puno na kvaliteti
Po mojim iskustvima 128 nije previse,a kvaliteta ispod 128 ravna je kvaliteti piratske audio kasete. Imam dvije V360 i imao sam jos i V525 i L6. L6 je u rangu V235,i do 168 sve fino radi. Za veci bitrate nisam siguran. Imao sam slucaj da svira na 192 nekih pola minute,pa izbaci da format nije podrzan...
to je sad apsolutno nebitno, ovaj mob nema mem karticu, te se na njegovom mono zvučničkom sustavu ne može raspoznati razlika između 80 i 128 kbit/s, pa sam upravo iz tog razloga naveo 80, kao sasvim dostatno za melodije zvona i sl. uzorkovanje od 192+ je pogodno za bolje audio sustave, a to mob svakako nije.
molim netko ako zna i može objasniti pismeno ili slikovno,što se sve može konvertirati i šta i postupak ,bit rate,brzina i sve postavke točno.pokušavam mp3 u wav,wma pa u mp3 ali neide piše nešto kada idem ubaciti u ubacivanja na mobitelmobitel piše the length of the file name cannot exceed 32 characters ili kada spijem ubaciti,piše datoteka nedefiniranog sadržaja hvala
inovator izvini ,moš me ubit ali neide.živija
Prvo,prema specifikacijama samog moba,mob ima nekih 8-9 MB memorije. Drugo,preporucam (zbog malo memorije) koristit kakav program tipa Audacity i sl,da neke pjesme koje ti se svidaju odrezes i tako za zvonjavu npr koristis refren neke pjesme ili neko solo te uopce bilo koji dio pjesme koji ti se svida,umjesto da koristis cijelu pjesmu,jer mob ti nikad nece zvonit 5 minuta. Da od tako malo memorije zelis napravit walkman,nema sanse,tako da moras napravit nesto sto ce bit funkcionalno. Ako stavis dvije pjesme,zastopat ces mob i vise neces imat memorije. Dakle,odrezi si kakav dio pjesme i exportiraj kao MP3 te pomocu opcije file transfer ubaci u mob putem Motorola phone tools. Ako ti mogu ja napravit kakav isjecak,javi se na PM. Bitrate,ne dizi preko 128,jer kvalitetu neces nikad imat na mobu,a i s vise kbps samo ces imat veci file koji ces tesko moc slusat,a zauzimat ce puno vise mjesta. Eto...
Wav zaboravi i stavi MP3 u mob.
a dali kada odrežem dio pjesme treba konvertirati ili će mobitel primiti putem mpt.hvala.dali netko zna gdje skinuti zvukove životinja.
pa ti si skineš pjesmu/zvuk koji želiš onda ga obradiš u nekom sudio programu tipa ako imaš pretpostavljam Nero imaš pod audio Nero Wave editor i pokreni ga i otvori zvuk/pjesmu editiraj poželji i odeš na Save As i odabereš .mp3 i odaberi bit rate 80kbps
Zato sam ti i spomenuo program kojim ces obraditi zvuk i od MP3 fajla napraviti manji dio koji ce ti sluzit za zvonjavu dolaznog poziva,poruke i sl... S kojim dobrim programom zaobradu zvucnih zapisa obradis file,ako nije MP3 svakako ga konverrtiras ikao takvog samo copy/paste u mob tamo gdje mu je mjesto i gotovo...
Zdravo postovani svijete!
Jako ste mi puno pomogli prelistavajuci ovaj forum a to radim intezivno zadnjih par dana, a bio sam totalni laik, pa sam tako otkljucao svoju v235 koristeci TP, uredno instaliram igrice sa Midwayom ali imam jedan problem koji nikako ne mogu rijesiti, pa sam se registrirao da bih dobio vasu pomoc. Naime, zelim ubaciti neke MP-3ice za ringove ali to mi nikako ne uspijeva. Uredno ih downloadam preko p2k toolsa u folder na mobu/audio ali najveci problem je to sto se nikako ne izlistavaju tonovi u p2k tools koji su na mobu. Naime u mob/audio fileu postoje samo ona dva klasicna filea mytone i temptone i ima podfolder vavr za koji sam skuzio da je za glasovne tonove. Znaci spremim sa pc na mob mp3 i kad idem na mob pogledati di su nema ih nigdje samo su tu tonovi koji su postavljeni u defaultnom sw-u. Zasto te tonove koji su na mobu postavljeni od proizvodjaca ne vidim nigdje sa p2k tools u folderu mobile/audio. Probao sam i sa p2k managerom ali ni on ne izlistava tonove. Dakle zelim izbrisati neke tonove sa moba i ubaciti svoje mp-3 tonove ali ne znam kako. Znam ono za silent all i sve sam pokusavao ali nikako mi ne ide. Di grijesim ili su ti fileovi jednostavno zakljucani i nedodirljivi?
koje particije imas u mobitelu? a i b ili a i c?
inace, mislim da ti ne ide u /a/mobile/audio, nego u /b/mobile/audio ili ako je c onda u /c/mobile/audio
Postovanje, GoGs
Kada updateam fajlove u p2k toolsu pokaze mi se samo a/mobile/audio,settings i ostalo. Dakle imam samo "a" particiju i nijednu vise. Zar mora biti jos jedna ? I hvala Gogs.
Ja sam imao motorolu v235,Igre sam stavljao preko "MotoMidMan",a slike,Zvukove i Video sam stavljao preko P2KTools...I trebaju ti se pojaviti dvije particije(ako se dobro sjecam a: i c:)...
Ma ne znam u cemu je problem, ali pojavljuje mi se samo particija "a"?!
Tako je. Moraju bit particije a: i c:,a ako imas memorijsku karticu,moras onda imat i b: particiju. Probaj s programom Motoexplorer. Ja san za razliku od ostalih radio s njim,i uvijek je sve stimalo... :respect:
A dali postoji teorija da je particija "b" zakljucana i da nije vidljiva. Naime mob je kupljen preko t-coma i u njemu je njihov software s tim sto sam ga ja otkljucao pa mi sada prima i druge seem kartice.P.S. probao sam i sa commanderom, ali ista stvar. Dakle p2k tools,manager i commander, nijedan od tih alata mi ne pokazuje drugu particiju. I da jos nesto priupitam kad sam vec tu, zasto nema flasheva i flexova za v235, procesljao sam cijeli forum i googlao i samo sam nasao neki flash na spanjolskom jeziku.
ima, samo ne tražiš dobro. ne moraš kopati na stranom forumu kad ima i kod nas ;)
ovaj monster sam lično provjerio i radi savršeno. inače, upoznao sam čovjeka koji je napravio ovaj monster, i preporučujem ga.
EDIT: zaboravio sam postaviti link, moja isprika...
evo linka :)
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=745859&postcount=8
Poštovanje, GoGs
Ma hvala ti Gogs na trudu, ali nisi mi postavio link (valjda ne namjerno) gdje mogu skinuti taj MP.
Jucer sam uspio iskopati "c" particiju s commanderom otvarajuci "options" i klikanjem na ""c partition" pa "get file". Nisam znao za tu mogucnost ali je bitno da ste me usmjerili na bit problema, i sada postavljam mp3 ringove bez problema. Zato, svaka Vam cast. Gogs fala ti na linku za MP, citao sam tutorijal za flashanje i koliko sam razumio treba samo ucitati file sa RSD liteom? Na nekim mjestima sam procitao da treba raditi TP a ako je tako onda odustajem jer sam se prilicno namucio prilikom otkljucavanja sa TP-om. Znam da mi u p2k easy tools trazi TP. Ajd jos jedan savjet tako da ga uspijem flashati i zauvijek maknem one glupe stvari od T-mobilea. Thanks.E, jos nesto. Da li mob moram upaliti u flash modu?