Zanima me gdje ima u zagrebu ducancic gdje mogu dat neku sliku il nesto slicno tome, da mi izstampaju na majcu?!?
Ne uvezat nego stampat.
Cijena i to ako se zna, ako ne, i lokacija je supac!
Hvala :thumbup:
Printable View
Zanima me gdje ima u zagrebu ducancic gdje mogu dat neku sliku il nesto slicno tome, da mi izstampaju na majcu?!?
Ne uvezat nego stampat.
Cijena i to ako se zna, ako ne, i lokacija je supac!
Hvala :thumbup:
ima u smiciklasovoj malo nize od a1 galerije... ima u ilici tu blizu trga neznam tocno kak se zove ducan
A ti bi nešto majci štampao? Bravo! Majka će bit sretna :D
To ti nebu baš jeftino, ak se ne varam - ili će biti bez veze (na ništa neće ličit). Ako misliš neke kerefeke radit. Ako se radi o običnoj fotki, onda onaj u passageu u Ilici radi čist OK posao...
Imaš u Mesnićkoj kad ideš prema gore s ljeve strane.
U maksimirskoj kad ideš od kvatrića prema stadionu (blizu kvatrića ti je odma) s desne strane.
A cijena naravno ovisi o broju i veličini slova...
cijena je oko 40 kuna za sve majice koje nisu crne boje...za crne majice je cijena oko 80-90 kuna,neznam točno...
( mislim na onaj studio u Ilici,blizu trga)...
zasto je za crne skuplje? bzvz
ja tražim šuškavce. po mogučnosti neke kričave fluo i to. i za njih štampanje
ja štampao slike na krku mislim da sam dao 60čuna slika+majca ili majica kak god i to tazmaniaca napred velika slika sa loptom i logo nba-a a odaza onaj logo i love this game i dao sam za to 85 i još sam si kupio dvije i sestra jednu i dobio sam još jednu i kapu gratis
Zamina me dali je to netko mozda radio i dali postoji neka caka da se printa na crne majice.
Radije bi printao na crnu nego na bijelu, ako tko zna kako neka please javi...
I mene zanima isto! A moze i ako znate neku firmu koja radi otiske ali kvalitetne!!!
http://www.suveniri.net/majice/logot...ngeis-logo.gif
CJENIK
http://www.suveniri.net/majice/Cjenik%20majice.pdf
Nema nikakve "cake" za printanje na tamne majice nego ti oni nanesu bijelu podlogu prije štampanja boja tako da te i košta više na tamnim majicama.= Citat =:
Izvorno postao TheRoyalFlash
http://www.printstudio.hr/novosti.asp?id=124
Oni ti imaju printer koji ti direktno printa na majice i proći ćeš nekoliko puta jeftinije nego u ringeisu
Frend mi je rekao da je cuo od nekoga, da moras prvo nesto napraviti da mozes printati bijelo na crno, ali je rekao da je zaboravio kako pa pitam ako tko zna i ako se netko bavio.
Dali je netko vec printao kad tako.
Dali zna koliko se treba peglati, dali treba sa vodom raditi, kako skinuti...
imas u macro-micru za kopiti dvije vrste folija jedna je za svjetle podloge, a druga za tamne.
Za svjetle podloge je proizrna i printaš u miroru i pegla se na 150 stupnjeva nekakvih 10 sek
Za tamne podloge ti je bijela i printa se normalno, ali kod nje je problem šta ako na A4 isprintaš nekakvu facu i želiš da ti ne bude oko te face bijela boja (ostatak A4 papira) moraš ju izrezati ručno i odljepiti od podloge. uglavnom dosta zajebano.
znaci bolje otici i nek drugi napravi.
a lose
tako nekako :)
A gdje je tu fora u radjenju svojih majica, radije cu kupiti papir za 90 kn i isprintat si 10 majica (ne uspijesno) nego svaku placati 100, pa valjda cu do sljedece ture nauciti...
ili ne...
:-)
probaj pa javi ;)
Skroz si u pravu samo nebi trebalo da startaš s nečim previše zahtjevnim.= Citat =:
Izvorno postao TheRoyalFlash
Kak se zove ta folija točno da znam reći u makro mikru
posto se blizi kraj godine, a maturanti smo i jos nemamo nikakve ideje sto staviti na majice? Pa sam mislio pitati vas dal imate kakve ideje?
5.0 -> nije prosjek, ali su promili.
...budem postao svoje mišljenje i svoje komentare, na to imam pravo :angry:...
...i sada najedanput "imate ideje" a napisao si:
...sada, ko tu koga :dunno: ...= Citat =:
a maturanti smo i jos nemamo nikakve ideje sto staviti na majice