Molim za pomoć. Koji je bolji mobač?
Thx
Printable View
Molim za pomoć. Koji je bolji mobač?
Thx
dizajn mi je na strani v640 i to tolko da bi radije njega uzeo nego k550 iako k550 ima i edge i lakši je i ima malo veću rezoluciju kamere(nebitno), i ima autofocus i bolju bateriju.....
uglavnom pošto je ljepota relativna...ak je tebi ljep k550 rađe njega uzmi, ali meni v640 ima jednu višu dozu ozbiljnosti i izgleda mi puno kompletnije nego k550...tako da bi radije njega uzeo...
@happydayhr,
Drugi put probaj pogoditi pravi podforum.
meni je recimo K550 puno ljepsi i atraktivniji,ima 2.0 mp kameru sa AF-om.mana je tipkovnica na koju se malo teze priviknuti.
eto po veprovom postu mogu zaključiti ono kaj sam i napiso gore...ljepota je relativna...prednost u dizajnu moraš sam zaključiti...ali pretpostavljam da su ti oba ljepa pošto ih uzimaš u obzir...ako je tako...onda uzmi k550...
imo sam k550 i mobitel je sasvim ok mozes ga flashat u w610.....ima af i svjetlo za razliku od v640...nedostatak mu je sto malo skripi ali dobro to se rjesi umetanjem nekog papirica kod baterije....sad imam v640 koj ima bolji player od k550 i ima metalno kuciste (gornji dio).....
k550 ti vise daje od v640 jer ga mos flashat i ima af i blic..... a i kosta 210kn manje....