-
P1 ili Iphone 8gb
Evo imam p1 2 tjedna i mob je super. Međutim pružila mi se prilika da zamjenim p1 za Iphone 8gb. Post-ova ima svakakvih od "iphone je beskorisno,skupo smeće" do " fenomenalno,savršeno itd..." Neznam isplati li se mijenjati, znam da je p1 poslovnjak a iphone mob za zabavu ali mislim da i jedan i drugi mob imaju sve sto meni treba ( mp3,wlan,veliki ekran) a što se tiče kamere to mi ne znači ništa pošto nisam zadovoljan sa kvalitetom slike na p1 tako da ne očekujem ništa ni od iphone-a.
Eto to je to !!!
-
zamijeni ako ti je dosadio P1i ili ako mislis da ga ne mozes u potpunosti iskoristiti.iPhone je vjerojatno puno zabavniji za koristenje.
-
Kao sto si i sam rekao,ako ne ocekujes previse od kamere onda ti je moja preporuka da si ipak uzmes iPhone jer ce ti biti puno zabavniji a vjerujem i jednostavniji za koristenje...:respect:
-
Osobno, ja nebih nikada mijenjao P1 za iPhone, ali ima osječaj koda tebi i ne znači puno Symbian i P1 te da više naginješ na zabavu i fensi izgled tako da si i napravi promjenu. Ispričavm se ako sam te krivo prosudio, a sad mala usporedba na ono što ti ciljaš.
iPhone ima fizički veći i rezoluciski također veće ekran (imaš kvalitetniju sliku) od P1 tako da ti je tu prednost i predpostavljam da će ti to biti dovoljno. Nisam nešto pretjerano imao P1 u rukama ali za iPhone stvarno mogu reći da je kvalitetno napravljen bez greške, mislim na samu izvedbu sastavljanja i upotrebljenih materijala.
Baterija mislim da je na strani P1 modela. Ali kao što kažem ja se nigada nebi mijenjao.
-
Ako imaš priliku mjenjati p1 onda ga se rijesi...
Meni je osobno taj mob jako kompliciran, čisti poslovni mobitel...
Imam jednog doma i jedina korisna stvar kod njega je da ako ti netko zeli procitat poruke se nece moci snaci tako brzo!
To je samo moje misljenje... Pa ti odliči!