Aj ljudi jelsta je potrebno za uzest novu sim karticu a da ti ostane isti broj? koliko se to placa? i di se to u splitu moze obavit? tj. di je ht centar?
Printable View
Aj ljudi jelsta je potrebno za uzest novu sim karticu a da ti ostane isti broj? koliko se to placa? i di se to u splitu moze obavit? tj. di je ht centar?
Znam da je kod vipa oko 150 kn
...nova SIM kartica je 122 kune (ukoliko si pretplatnik sve OK samo treba glasiti na osobu koja to traži, za Simpa korisnike treba ponesti staru SIM karticu i knjižicu sa podacima (PUK1, PIN) i na taj način možeš ostati na Simpi u protivnom - broj možeš zadržati samo ako pređeš na pretplatu)...
adresa HTcentra:
Obala hrvatskog narodnog preporoda 7
Vukovarska 35a
Domovinskog rata 45
...naravno Split... :D
...ako ima još pitanja - pitaj ili nazovi službu za korisnike... ;)
...za Vip imam kritiku(ne znam dal je tako i kod HTmobilea): ovako,brat je prije 2 god. otišao na pretplatu sa prepaida i zadržao broj...međutim,pošto mu pretplata nije odgovarala,odlučio se prošle godine vratit na prepaid i zadržat stari broj,ali nije mogao...stvar je u tome da to nije moguće,pa je morao kupit novu karticu sa novim brojem,a bivši broj (koji je imao tri i po godine) nije mogao prenijet na novu karticu...
Tak je meni bilo al ima jeftinih kartica u oglasniku za 150 kn i 200 kn na racunu= Citat =:
Poslao: Eminem
...za Vip imam kritiku(ne znam dal je tako i kod HTmobilea): ovako,brat je prije 2 god. otišao na pretplatu sa prepaida i zadržao broj...međutim,pošto mu pretplata nije odgovarala,odlučio se prošle godine vratit na prepaid i zadržat stari broj,ali nije mogao...stvar je u tome da to nije moguće,pa je morao kupit novu karticu sa novim brojem,a bivši broj (koji je imao tri i po godine) nije mogao prenijet na novu karticu...
Ne možeš ni kod HTmobile= Citat =:
Poslao: Eminem
...he, he, he - kapitalizam... ;)