Koji mobitel mislite da je najbolji za svoju cijenu i općenito. MIlsim kupit na tele2 pretplatu pa je nokia jeftina za 500-600 kn od ova dva. I važno mi je da je mobitel kvalitetno napravljen, znači da se neće prelagano ogrebati ili pokvariti.
Printable View
Koji mobitel mislite da je najbolji za svoju cijenu i općenito. MIlsim kupit na tele2 pretplatu pa je nokia jeftina za 500-600 kn od ova dva. I važno mi je da je mobitel kvalitetno napravljen, znači da se neće prelagano ogrebati ili pokvariti.
V8 je najatraktivnija,ima dva velika ekrana 240x320 rezolucije i sjajno kuciste koje je mamac za ogrebotine.
6300 je ima odlican softver i dizajn,ali je baterija slaba.
W880 je najbolji kad je glazba u pitanju i vrlo je tanak u profilu,a jedina mana bi mogla biti malo nezgodna tipkovnica.
meni tipkovnica nije nikakav nedostatak, ali naravno zahtijeva vrijeme navikavanja.. jedino sto isticu kao nedostatak w880 je kamera, koja istinabog nije najbolja ali po danu funkcionira sasvim ok i radio kojeg nema. Meni to ne predstavlja uopce problem, a ako je tako i kod tebe, preporucam ti w880, posebno jer ima (po meni) odlican dizajn i jako je tanak i lagan. Ima odlican softver, i super bateriju koja drzi dugo, a i otporan je jako na udarce jer mu je sa straznje strane kao nekakva guma, a s prednje ovaj metal, pa tako na mom nema jos vidljive ogrebotinice a pao je mnogo puta i imam ga vec dulje od pola godine mislim...
a koji od ta tri ima najbolju kameru, pošto motorole općenito imaju lošije kamere ali vidio sam i pritužbe na nokijinu
nijedan bas nema neku posebnu dobru kameru pa ako ih kupujes zbog kamere,mogao bi se razocarati.
Pa gdje bas ta tri modela si nasao za biranje , ima puno boljih za slicne ili cak manje novce ... da bas moram uzeti jedan od ta tri 99% bi isao na nokiu zbog softvera i prakticnosti ...
ma ne mislim mob kupovat zbog kamera, kamera je samo dodatak već ovako pitam koji ima najbolju, imao sam e900 prije a sad v3 tako da tražim nešto između a mislim da to sva tri nude
e onda ti samo ostaje da odes u Tele2 i svaki isprobas pa odlucis.
Ja bi osobno birao između 6300 i W880...
Razlog: candybar mobiteli, pa je manja vjerojatno da se nešto pokvari...
W880 ima bolju bateriju i walkman soft
6300 ima veće tipke i malo veći displey i dobar soft
Ja bi se osobno odlučio za 6300, zbog tipki, osobno mi izgleda lijepše od W880, a i sam si rekao da ti je jeftiniji za 500-600kn. (još kupiš 1GB karticu za manje od 100kn, i onda ti je razlika između 6300 i W800 400-500k, što nije malo)
Da, fakat, nisu male pare...
w880 mi je prelijep mob, širina očarava! :)
Ali po meni je tipkovnica razočaranje, jednom sam ga imo u ruci, neznam, možda griješim. Ja sam pobornik SEa pa ti njega preporučam, ali za 500 kn manje, neznam.
Si razmišljo o k800, mislim da je i jeftiniji od ova 2, kamera predobra a walk, hebiga, nije w serija al je ok.
Jedino ak ti debljina i onaj zadnji poklopac smeta, al ja ga imam više od godine, i ne mijenjam ga!!!
Sorry na OT
Se w880 nisam nikad drzao u ruci pa bas ne mogu govorit o njemu, ali izmedju ova dva mogu reci da je Nokia 6300 iznimno kvalitetno napravljena, a baterija (suprotno nekim misljenjima uopce nije losa)...
Dakle, moj glas ide za Nokiu.
Mislim da bi stvarno trebao malo ozbiljnije pogledati K800 jer po mojemu misljenju on imas stvarno sve sto trebas a cijena mu je vise nego fer...kamera na K800 je i dan danas jedna od najboljih 3.2 Mpx kamera na trzistu (ne mislim na video nego na slike)...:respect:
...ajd se, molim te, drži teme...lijepo je navedeno koje mobitele traži stoga - :ontopic: ...
...a sad moje mišljanje :) - podržavam Icinu izjavu - birao bih između w880 i 6300, ali moj osobni izbor bi ostao 6300 jer mi je lijepši i bolje leži u ruci + metalno kućište + bolje tipke (bar meni, jer pisao sam na w880 i to jedva, ne sviđa mi se takva izrada) ...
izgleda da ću ipak kupit nokiu velika je razlika u novcima, hvala svima na savjetima :tclosed: