ej ljudi kaj mislite o ovoj konfi složenoj za 3000kn u ve-mil-u
mislim si uzet ovu konfu
konfa
ali neznam koju grafu ha za jedno najviše 1300-1500kn...čuo sam da mi je najbolje uzet 8800 gt samo neznam od kojeg proizvođača da uzmem
8800 gt
Printable View
Konfiguracija je sasvim ok. Eventualno ne bi bilo loshe razmisliti o boljem i kvalitetnijem napajanju od ovoga koje dolazi sa ModeCom kuchishtem.
Naveliko se preporuchuje Fortron od 350 ili 400W (PNF serija only!!!)
i to s vrlo dobrim razlogom jer se za tu cijenu (Fortron 400W = cca 280 kn) stvaaarno ne mozhe nachi kvalitetnije napajanje.
A po pitanju grafichke kartice, sve su one ista pashta, samo je pakovanje malchice drugachije. I tu se u vechini sluchajeva ide po sljedechem pravilu: shto bolja (manja) cijena uz shto vishe garancije.
aha..ma prije sam mislio uzet fortron 400w i kučište posebno ali sam uzeo kučište s napajanjem da uzmem bolju grafu pa ako ostane para onda bum uzel posebno
a jel bi bilo "loše" kad bi uzeo od Gainward 8800gt ali sa 1gd garancije?
Da pogodim, gledao si Ve-Milovu ponudu grafichkih kartica, zar ne?
E pa u tom sluchaju - da, bilo bi loshe uzeti Gainwarda u VeMilu sa samo jednom godinom garancije.
Zashto?
Jednostavno zato jer npr. Links, HGspot, a i mnoge druge firme daju 2 godine garancije na sve Gainwardove proizvode.
VeMil je, najblazhe recheno - smijeshan po pitanju garancija koje stavlja na Gainward, Sapphire, Powercolor brandove, koje su redovito manje no u drugim trgovinama.
Ako vech morash uzimati u Vemilu, uzmi Gigabyte-ovu 8800 GT 512 MB.
Cijena je ok, a, ako chemo vjerovati slici koja stoji uz opis proizvoda, ta kartica ima i neshto kvalitetnije rijesheno hladjenje.