Koji je najnoviji Samsung???
Printable View
Koji je najnoviji Samsung???
d410(barem mislim)
I ja sam mislila da je taj,ali kazu da je taj najnoviji isto na preklop kao i E700,ali da je samo malo manji i da ima vise funkcija...
A E715 jel noviji od E 700??
da noviji je a zasto ti je tako vazno da bude najnoviji????
Ja sam htjela uzeti taj E 700 ali svi zivi ga imaju ovdje u Becu..I zato hocu najnoviji,zato sto ga malo tko ima..
moj izbor 715,jer je d410 prevelik
I meni se svidja taj..A kakva je razlika izmedju E 700 i 715??
http://www.gsmarena.com/samsung_e715-486.php
http://www.gsmarena.com/samsung_e700-558.php
mislim da je razlika u "blicu"
I nije neka razlika....
Al si zahtjevna!
Kaj baš mora biti NAJNOVIJI?!?!?!?!?!?!
U čem je takva fora, a i svi noviji mobiteli (skoro svi) su nekak "čudni"!
A može biti neka druga marka?
@Zero u pravu si ako uvijek zelis imat novi mob onda je t cisto preXravanje
JA volim da budem posebna i da imam nesto sto nitko drugi nema:D :p
Salim se...;)
Pa htjela sam si uzeti taj E 700,ali cimerka mi rekla da ima neki noviji i bolji i da je jako slican sa tim.
Mislim da sam saznala koji je najnoviji..Kazu p730
http://212.213.255.72/keepthls/bigpic/ssp730.gif
I nije mi nesto...Lijepsi mi je E 700:)
Iggi,nije to kod mene preseravanje,vec neka zelja..:D:p
Opet,za par mjeseci ce i taj mob svi imati...:)
Pa mislim.... da ja spavam na lovi isto bi mjenjao mob vjerojatno svaka 2-3 mjeseca jer bi mi ovajstari voć dosadio... To je uvjek tak!
A ak ne spavaš na lovi, kupiš mob koji ti je trenutno best buy i imaš ga godinu.dvije.tri-........ i onda nažicaš starce da ti kupe novi jer ovaj više nije "in"! A ako taj mob i nije nitko imao kad si ga ti kupoval/a za godinu-dvije će ga imati mali milijun ljudu (mislim doslovno)!
Ja sam svoj C55 imao kad ga nitko nije imao i kad su mu se svi divili, a imao bi ga i dalje kad ga ima svaki 5 čovjek (da mi se nije desila nezgoda s njim)!
Evo budi jedinstvena->SGH-s200 crveni,imam ga;)
A nikad nemozes imat najbolji mob to zapamti uvijek izade novi model skoro svaki drugi dan
Tak je, ja mislim da bi trebala naručivati iz tvornice da ti pošalju svaki najbolji model koji naprave ako bi htjela naj mob! A to bi ti značilo - svati drugi dan novi mob!!! (pun bugova i ostalih gluposti :-) )
kupi e800 kad dodje
@dj_velja vec ga ima u oglasniku!
Pa mislim.... da ja spavam na lovi isto bi mjenjao mob vjerojatno svaka 2-3 mjeseca jer bi mi ovajstari voć dosadio... To je uvjek tak!
A ak ne spavaš na lovi, kupiš mob koji ti je trenutno best buy i imaš ga godinu.dvije.tri-........ i onda nažicaš starce da ti kupe novi jer ovaj više nije "in"! A ako taj mob i nije nitko imao kad si ga ti kupoval/a za godinu-dvije će ga imati mali milijun ljudu (mislim doslovno)!
Ne spavam na lovi..nego bas sam si htjela nesto lijepo priustiti,jer nisam otisla na more..a inace i ne mijenjam mobitele..Do prije 3mj imala sam Nokiu 3310,pa sam si onda nabavila sad ovaj Siemens S55 :)
Evo budi jedinstvena->SGH-s200 crveni,imam ga
Tak je, ja mislim da bi trebala naručivati iz tvornice da ti pošalju svaki najbolji model koji naprave ako bi htjela naj mob! A to bi ti značilo - svati drugi dan novi mob!!! (pun bugova i ostalih gluposti :-) )
Kad bi imala banku mozda bih to i napravila..:D:p
kupi e800 kad dodje