Dakle kao slijedi, imam namjere preći na tele2 samo još ne znam da li da prelazak bude na pretplatu ili na bonove?
Molim savjete.
Printable View
Dakle kao slijedi, imam namjere preći na tele2 samo još ne znam da li da prelazak bude na pretplatu ili na bonove?
Molim savjete.
cijene razgovora i tarife su jednake osim tarifice pa ako zelis dobiti i mobitel povoljno,idi na pretplatu,a ako ne onda prepaid.jednostavno!:jump:
Ako ti je točno svejedno tj. nemaš nekih kriterija/zahtijeva moje ti je uzeti na bonove iz razloga da se ne vežeš na pretplatu ili ako je već uzimaš probaj da nisi vremenski vezan (mislim na ugovor). Problem će ti jedino biti onda što si nećeš moći nabaviti jeftino mob. kao što ti Vepar veli.
ako si u mreži s koje prelaziš na bonovimaonda i u tele 2 moraš odmah na bonove (nakon nekoliko dana možeš već potpisati i pretplatu)
ako si u mreži s koje prelaziš na pretplati onda i u tele 2 ideš na pretplatu.
moja preporuka ostani na bonove, imaš telefona u ponudi i za prijenos broja na bonove.
Kod tele2 pretplata ti donosi jedino nešto jeftiniji uređaj. Ništa više. Cijene poziva su potpuno jednake kao i kod postpaida.
Za godinu dana platiti ćeš 150kn radijske frekvencije a u nekim slučajevima isti mobitel nije toliko jeftiniji u pretplati u odnosu na bonove. Petlata ti jedino ako ti se neda strugat bonove.
Obrati pažnju na ono što ti je napisao Spužva bob jer pretplatu najranije možeš raskinuti 3 mjeseca nakon sklapanja ako nisi vezan vremenskim ugovorom na 12, 18 ili 24 mjeseca.
Moj savjet su bonovi.
Imam jedno pitanje a tiče se prijenosa broja. Naime, imam jedan stari 091 broj (prepaid) koji dugo nisam koristio. Već sredinom veljače su mi je istao period uporabe jer nisam dosta ubacio bon (sada mogu samo primati pozive i poruke, ali ne mogu pričati i slati).
Zanima me da li taj broj mogu prenjeti na Tele2 bla bla, jer je kao neaktivan ili kako se već to zove?!
Prepaid je bolji od postpaida. Svako malo imas neku akciju, dodatne kune, dodatne pogodnosti blablabla. Ovi na postpaidu su im (pri)vezani i ne idu nikamo pa se vise posvecuju nama :respect:
Uz to, u 24 mj postpaida platis i *otvaram kalkulator* ravno 300 kn poreza na zrak, a novi mobitel ti je nakon 12 mj vec zastario.
To je kao ona fora kad ljudi kupuju calgon da bi im perilice zivjele 7 god umjesto 5, a u tih 7 na calgon potrosis ko na novu perilicu :funny: