ZyXEL P-660HW-D problem sa routing modom
Evo, kao i svaki gradjanin koji je iskusao T-Com usluge, i dobio Kasdin ili neki drugi šrot koji se kupuje na kile, odlučio promjeniti ga za neki bolji..
U mome slučaju je to Router napisan u naslovu, što podrazumjeva da je to linija sa WLAN-om... Kao što i u piše u "User Guide" sve sam ljepo namjestio, kako je i pisalo, i sve super radi..
Ali problem je u tome, što kao što če te i vidjeti na slici, "INTERNET" svijetlo je narančasto, to je sve super, stabilna konekcija na internetu samo što je malo usporenija, ali najbolje je kada je zelena, i to je "EXTRA POWER" brzina, kako ja i brat djelimo konekciju na pola, ja se spajam preko "EtherNeta" [LAN], a on preko WLANa...
http://uploadcentar.com/img32/8214p4080002.jpg
I mi sve prezadovoljni ono novim ruterom, bili presretni možemo konekciju djeliti na pola, jer na Kasdinom smo se mučili oko par mjeseci da uspijemo poštelat "Routing Mod", ali nikako a i bio je sjeban...
E sada vidite da je na slici narančasta a kako sam več sve objasnio, jeli se može to kako izbječi...? U nekim postavkama da je stalno zeleno, ruter nevrijedi ako ga restartiram jer je opet ista boja: narančasta ili crvena...a zelena, to je rijetkost...
E sada me zanima, korisnici ili pak oni koji znaju, molio bih za pomoč!
Unaprijed Vam hvala!
Pozdrav!