Pitanje?
Dobil sam informaciju od kolege s posla da nas u cijeloj firmi prisluškuju... normalno mup... pa me zanima dal postoji kakav program da to otkrije, ometa ih ili nekaj slično...
Unaprijed Hvala!!!
:angry:
Printable View
Pitanje?
Dobil sam informaciju od kolege s posla da nas u cijeloj firmi prisluškuju... normalno mup... pa me zanima dal postoji kakav program da to otkrije, ometa ih ili nekaj slično...
Unaprijed Hvala!!!
:angry:
vjeruj mi, nema, sigurno ne ovakvim putem, a i ako vas prisluskuju, otkrit ce da ih ometate, pa time jos veca sumnja, neznam kakva je to firma koju mup prisluskuje i jos k tome to zeli ometat..
zanimljiv zahtjev nema sta..
ma problem je bio u čisto drugom poslu, a ne vezano za naš pošto je firma ogromna neznaju di bi pa su najvjerojatnije otišli tam di ima najviše love... pa sad.... Pitam, ne?
Zakonski možeš jeb** ježa u leđa...nemreš skoro niš, meni doma kućni fon prisluškuju pa kaj sad, ne zamaram se time. Stvarno se cuje razlika dok vas prisluškuju i dok ne, ako obracate pozornost na to. Ja nisam imao blage da me doma prisluškuju nego susjeda koja radi u predsjednikovom uredu mi je to rekla. Ubiti njoj prate telefonske pozive i onda se znaju spojiti tu i tamo radi provjere.