-
Blinkanje crnog ekrana
Ako itko ima slično iskustvo, molim pomoć!?
Imam treću matičnu, dvije su otišle bez razloga usred rada. Javlja mi se crni ekran, svake treće sekunde tako da komp nije moguće uopće koristit!
Kad ga prebacim u safe mode - nema problema. Pokušao sam obnovit drivere, ali ne pomaže.
Jel su krivi driveri ili nešto drugo?
-
koja grafa je u pitanju?
probaj starije drivere
može bit i fizički oštećena grafička...
-
ATI Radeon™ X300/X550/X1050 Series Secondary
Stvarno sam probal svašta, ali ću se još malo poigrat za vikend kad dođem kući sa faksa. Čak je i moguće da su u servisu skršili grafičku dok su mjenjali matičnu čak dva puta, ili su podvalili kakvu staru, polovnu.
Kak mogu skužit dal je grafička oštećena ili ne, osim ako oštećenje nije vidljivo golim okom?
-
Ima raznih prgramcica za takozvano mucenje komponenti i utvrdivanje njihovih sposobnosti. Nek ti netko drugi preporuci jer nisam nikad to radio,al mislim da ce pomoc...
-
nabavi si 3D MAX i pusti ga da napravi test ako to preživi onda je grafa ispravna...provjeri kabel od monitora...jesu li svi pinovi na svom mjestu i jel dobro pričvrščeno....
-
Imas jedan fenomenalan program "Pc check".Dignes ga preko biosa i onda mozes testirat sve zivo, ne traje dugo i dosta je pouzdan.
Program ti je dosta velik, negdi oko 500 mb, al da se naci na netu.