-
TV akademija
Danas nam profa u skoli citao obavijet da se otvorila neka Tv akademija u Splitu, i citam to i vidim da je uvjet da se upise prosjek iz matke 4,5 i placa se 80k kuna (po meni preevise) pa me zaniam jel se to splati upisivat? Po meni za jedno veleuciliste traze previse, veliki prosjek ocjena(ljudi s takvim prosjekom po meni rađe upisu FER nego to) i skupo je. Pa me zaniam jel se isplati to pohađat? Imate kakva iskustva s tim?
Link od veleucilista
-
Hmph,tv akademija...
nema rođo,do toga ako odeš na lokalnu tv raditi dva mjesca pa skontaš najosnovnije za đabe,a dalje ako očeš se probit moraš od maloga krenuti.
-
to su gluposti moćnika i vlasnika tzv.tv jadran.On nije u stanju nać profesionalce za tu tvorevinu pa izmišlja gluposti. Radi se o čovjeku kome je potrebna brza zarada. Djelatnike plaća sa papučama dr. luigi koje on proizvodi.Sedam godina on gluposti govori o tv , odašiljači mu u raspadu, studijska tehnika isto tako, djelatnici pokupljeni sa ulice pa će on vodit tv akademiju.Tko normalan može dati 80000 -100000kn za školovanje čovjeku koji nema normalne tehničke uvjete?Koordinator tih gluposti je kolumnist Slobodne D.čižmić marović koji u svojim tekstovima veliča gazdu Latkovića i njegove firme.Njihove rodijačke linije jako su dobro poznate.Tko iza Latkovića stoji dobro je poznato.Po svim pravilima struke on je trebao odavno koncesiju izgubit za županiju ,signal mu nije vidlijiv u splitu kako treba a kamoli dalje.Pročitajte o tim tvorevinama na forum.hr pa će vam sve biti jasno.
Da se ne zaboravi ta nazovi akademija trebala je počet sa radom u rujnu 2007 a oni nisu u stanju prostore još pronaći a o tehnici da i ne govorimo.Govore da imaju 250 zaintersiranih što je čista laž, još govore da takve akademije nema u Europi. Ljudi stvarno gluposti govore vidi se da pojma nemaju o tehnologiji proizvodnje i emitiranja tv programa.Njihova tzv.tvj im je najbolji pokazatelj kako rade.
-
A kaj si nakon zavrsene tv akademije? Televizor? :hm: :hm:
Ozbiljno me zanima. :hrv:
-
za te novce se odškoluješ na sveučilištu u zagrebu, a da ne pričam kako TV nije više toliko profitabilna djelatnost, a konkurencija u vidu internet sadržaja je sve veća i to će naše televizije za zakašnjenjem prihvatiti. mislim da takav ulog nećeš baš brzo vratiti ako se zaposliš na televiziji, pogotovo televiziji lokalnog karaktera...
-
Muljatori na kvadrat. Ja sa svojih 7 godina iskustva na televiziji bih vjerovatno tamo mogao biti docent. Jadan onaj ili ona koji nasjednu i ekšli daju te novce.
Isplati ti se jedino ako završiš u rangu Filipovića ili Ogreste.
-
Hahahaha, sad sam pogledao tu njihovu stranicu na eng. Pa to izgleda kao da su nepismeni arapi pisali na engleskom.
Ovo:
Svi kandidati koji se natječu za upis dužni su pristupiti razredbenom postupku koji se obavlja pri natječajnim povjerenstvima svakog od deset usmjerenja.
Je prevedeno ovako:
All candidates which are applying for entry have to approach to the entrance exam, which is taking place in front of the competition committee of each of ten orientations.
I oni bi nekog ucili profesionalnom eng izrazavanju? Pametnom dosta. Ali pametni ionako ovo ne bi nikad upisali tak da.. :hrv: