-
Problem s MP3 playerom
Bok! Imam MP3 player MS MP317 od 1 GB..Player je uglavnom dobar, ali ima jedan problem..kad sam ga kupio, normalno, popunio sam ga s muzikom..i kad sam dodao još muzike ta muzika mi se dodavala na kraj..a ne uz ostalu glazbu tog izvođača..npr. imao sam tri pjesme od AC/DC i četvrta mi se nije dodala na kod te tri pjesme od AC/DC nego na kraj..pa da dođem do te pjesme moram proći cijelu listu..što me nervira..a i volio bih da se taj problem riješi tako da se čim dodam muziku sortira po imenu a ne da ide na kraj..probao sam i formatirati više puta u više formata..ali opet, bezuspješno..molim pomozite mi jako mi je važno..
-
-
Mislim da će ti pomoći samo ručno sortiranje pjesama po folderima, jer takvi playeri većinom nemaju opciju sortiranja muzike prema ID3 tagovima ili filenameovima
-
Ahhh...pa sestra ima skoro isti takav..isti izgled..samo je Smartbox..i ima još manje opcija..recimo moj ima Phonebook..a njen ne..i na njezinom sam sortira a na mojem ne..pa znači da se mora moći..al da nešto ne štima..
-
Iskreno, ne znam... Imao sam MS MP401 koji je isto imao hrpu opcija, ali ne i playliste i sortiranje. Možda da probaš napraviti firmware upgrade, ako si dobio CD s njim, na njemu vjerojatno imaš program namijenjen flashanju
-
Ma znam da mogu flashat..napravio bi ja to već..al problem je to kaj ja nemrem nać nigdje firmware za moj player..joooj..čini se da nema pomoći..
-
pa dajte ljudi..nemoguće da neznate..morate mi pomoći jer me to izluđuje..