Dobio sam ponudu da mijenjam moju staru Nokiu 5700 za N73ME.
Pošto sada imam P1i koristio bi N73 samo ponekada,
vasa preporuka dali mijenjati. :respect:
:funny: :tomato:
Printable View
Dobio sam ponudu da mijenjam moju staru Nokiu 5700 za N73ME.
Pošto sada imam P1i koristio bi N73 samo ponekada,
vasa preporuka dali mijenjati. :respect:
:funny: :tomato:
ja nebi mjenjao jer volim slusat mjuzu,makar je i n73 djelomicno muzicki orjentirana,ipak to nije 5700...
ok, covijek ima N73 do sutra.
ali za mjuzu imam p1i
Pa gle,N73 je stariji mobitel i ima sporiji proc od 5700,ali zato ima veci ekran i dosta bolju kameru,5700 je muzicki telefon a N73 je all in one uredaj,po meni je bolji N73 ali samo za mrvicu...ali posto si rekao da ce ti to biti kao drugi uredaj onda ti ne treba N73 jer na P1 imas i kameru i GPS i sve kaj ti treba osim sto bas i nije neki muzicki telefon,to nastupa 5700 koji je...moj savjet je da si ostavis 5700 ako ga planiras koristit kao drugi mob,jer onda ti stvarno ne treba N73 pored P1:respect:
jel si ti slucajno oba isprobo ili si otisao na gsm arenu da vidis kakav je koji telefon:crazy:
ovak sto se mjuze tice ta dva moba su slicni,n73 ima jaci vanjski zvucnik dok su preko slusalica isti jer se radi o n73 ME..n73 usput ima veci ekran,bolju kameru...na tvom mijestu bi mjenjao...:hrv:
Radil ROTATEME na 5700 jer je to jedan od zbog cega ga mijenjam,
Meni se cini da N73 i bolje izgleda, ali je 5700 nekako elegantniji, manji i od boljeg materijala
Ja bi mjenjao n73 mi je nekako ozbiljniji symbianer :)
ja bi definitvno mijenjao 5700 za N73ME.
Prednost 5700 je ta što ima noviji symbian i brži procesor (pa je 5700 brža od N73ME).
Razlozi zašto bi uzeo N73 ME su (glasni) stereo zvučnici, veliki displey, jako dobra kamera i jako izdržljiva baterija. jedino što je malo sporiji...
Ali nebi puno dvojio...
Uz to n73 nema nekih rotirajućih dijelova koji su potencijalni za "otkazati poslušnost" nakon nekog vremena...
N73ME je definitivno bolji izbor i ja bi se odmah mijenjao.N73 ME ima odlicne i vrlo glasne stereo zvucnike,2Gb karticu,odlicne slusalice i bolju kameru.