Pozdrav svima!
Imam motorolu V3 uz još par mobitela, i željela bi dobiti virus na njoj ili ju softverski uništiti. Zato vas molim za pomoć ak imate neke čudesne programčiće :)
Printable View
Pozdrav svima!
Imam motorolu V3 uz još par mobitela, i željela bi dobiti virus na njoj ili ju softverski uništiti. Zato vas molim za pomoć ak imate neke čudesne programčiće :)
heh, softwareski ju može ubiti samo par članova ovog foruma ( zna se ko ), ali ako želiš samo onak ju malo skršit samo flashaj krivi flasha na nju i gotova je bez TP, samo zavisi koji flash ili moddaj CG1 i flashaj nešto blesavo.
Nevidim poantu ovoga?!?
Prodaj ju ako ju ne želiš imati...
Zanimljiva zelja. Mora da joj je taj mob ostao od bivseg decka,a ovaj se ovih dana sjetio da mu ga vrati.
Imaš ovdje na podforumu Motorola "čudesni Search" pa probaj sa njim to odradit...A evo ti i link za to http://cafe.mobil.hr/announcement.php?f=7&a=6
EDIT; Svaka Motorola se može software-ski ubit tak da ni TP više ne pomaže,a to je FULL FLASH ERASE.....što samo neki mogu napraviti sa određenom opremom...
mogu ja i doma, ne brini :D
btw, baš imam jednu v550 sa kojom ne mogu ništa. Zamislite, ubijeni mob koji je baziran na S Flash Neptune LTE. svi su mislili da se ne može ubiti, a vidi ga kod mene. ni tp ne pomaže, ni popravak PDS zone. popravim PDS zonu, ali monster gore nikako ne sjeda. i jednostavno neće. Bootloadere mjenjam kao čarape, ali ništa.
ne mogu naći obične stock moto monstere za njega, neke originale ili neki backup da zapišem na njega, pošto je star model i vrijeme ga je pregazilo.
Flashaj s krivim monsterom,LP-om... Nije bitno...
Može ga trajno spizdit jedino Inovator sa SmartClipom i full flash Erase,tak da ni naše nikakve metode ne pomažu...
Ja sam jednom uspio nekako zeznut V3x,tako što sam joj upiso neki bezvezni eeprom..i ništa više nije pomagalo,ni TP,ni repair PDS (koji se na njoj neda sa ovim našim programčićima repairat tako lako...) ni jedna druga varijanta..ostala u boot-u
Htio sam reci da kad je flasham s krivim mp-om ili lp-om da se lako skrpa s popravkom pds-a (bar je meni tako bilo na v360),a sad ko je ovdje bog,a ko smrtnik,necu komentirat...
najjednostavnije ju je unistiti metodom kodnog imena "cekic".vjeruj mi nema toga ko ce je nakon toga popraviti ili s nje procitati podatke...a postoji jos jedna metoda da ju meni das i zaboravis na nju...a softverski bi ju trebao unistiti tako da usred instalacije izvuces kabel...valjda
Ne kazem da se ne moze,al jako je malo nacina da ju se softverski unisti.
Sve te cake s krivim mp,praznom baterijom prilikom flasha,cupanjem kablova lako se rijesava,a za je skroz unistit putem softverskog cackanja treba malo promozgat. Ja se necu ni trudit,a ako mi padne na pamet,napravit cu ko sto red dwarf kaze,s cekicem...
pa prodaj je za djelove...ono maska, oprema, djelovi blablab la