imam hrpu problema u zadnje vrijeme... ovako prije negdje jedno mjesec dana sam instaliro taj kodak easyshare software jer sam od prijatelja prebacivo slike na kompjuter... tako kad sam pokuso da izbrisem taj program nije islo, u control panelu kad kliknem remove ono mi starta wizard da intaliram taj soft opet, ne kuzim... sad sad htjeo instalirat softwer za moju kameru i daje mi neki error da locate neki file Kodakccs.exe, nema ga nigdje... to se desi isto kad i spojim kameru onda mi windows prepozna new hardware, prvo pise da je dodana cx4230 to je moja kamera. onda se pojavi isti prozorcic i pise DX4320 isto new hardware added... wtf?
da skino sam najnoviju verziju easyshera sa kodak.com i kad to pokusam da instaliram dobijem ovaj error "Error code 11x421x0x" na njihovom sajtu pise
"If you receive another "11x421x0x" error message and you have security software (typically referred to as a Firewall) installed on your computer, check that the configuration settings for the Firewall allow files to be downloaded from the Internet. "
da, koristim pc cillin internet security tako nesto... i iskljucio sam sve zvio vezano uz taj program... i windows firewall mi je iskljucen uvijek, ali ja opet dobijem taj glupi error...
jel ima tko kodak kameru i da koristi taj easyshare... aok netko zna pomoci...
btw mogu li se slike prebacit bez koristenja tog softwera ?