P520 zvani Armani, zanima me koje su razlike između tog modela i njegove kopije, uzeti kopiju ili ne?.. svaki odgovor i pomoć su dobro došli ;)
Printable View
P520 zvani Armani, zanima me koje su razlike između tog modela i njegove kopije, uzeti kopiju ili ne?.. svaki odgovor i pomoć su dobro došli ;)
...o kakvoj kopiji govoriš :dunno: ...
Kopija u smislu vanjskog izgleda mobitela (viewty,iphone) ili one kineske kopije ?= Citat =:
njegove kopije, uzeti kopiju ili ne?
ma našao sam oglas od jednog lika koji glasi:
Samsung Armani, orginal kopija, full oprema, identičan orginalu, sa softwareom od orginala, radi na sve mreže...
e sad što možete zaključit iz ovoga volio bi znat..
...ili točnije, u slobodnom prijevodu oglas glasi - Samsung armani , kinesko shranje i kopija, koja budala nasjedne na full opremu i ime prodam mu ga za masne pare.
ova je dobra :lmao: orginal kopija..molim te reci mi kako kopija može biti orginal ??wtf??nijedan chinese mobitel ne može kopirati orginalni soft (symbian,WM ,bilo koju platformu) Garancija??Nema je.Ako mobitel rikne za tjedan-dva tko će ga servisirati?= Citat =:
Samsung Armani, orginal kopija, full oprema, identičan orginalu, sa softwareom od orginala, radi na sve mreže...
a dobro, ja sam samo pitao jel se isplati to kupiti..
Te chinese gluposti nemoj ni gledati,kamoli kupovati,nema garancije pa kad se pokvari možeš ravno u smeće s njim,ako želiš pravi samsung armani onda skupi lovu i kupi.= Citat =:
ja sam samo pitao jel se isplati to kupiti..