Evo jedan link sa groznim slikama prometnih nesreca,tko iam slab zeludac preporucujem da negelda hh
Evo link: *******************
Printable View
Evo jedan link sa groznim slikama prometnih nesreca,tko iam slab zeludac preporucujem da negelda hh
Evo link: *******************
Jednom sam i sam vidio nesreću i slikao...e pa baš sam tebi poslao slike...sjećaš se,onaj motorista...
Ako si dovoljno bolestan uzivaj na rotten.com, ako ga nisu opet zatvorili.
reci mi lorry ti imaš malo previše slobodnog vremena pa se s glupostima poput ove teme iživljavaš na ovom forumu.
Kao što je kolega rospaya rekao ako si stvarno bolestan da gledaš u te slike i uživaš preporučio bi ti stručnu pomoć.
Rezultat se vidi ,ali nije pozitivan= Citat =:
Hm...ako mene pitaš,ove slike mogu i pozitivno djelovat na mlade.
onda i tebi treba stručna pomoć kad tako razmišljaš.= Citat =:
a što tu ima loše..
kapljica alkohola čuda stvara.= Citat =:
.nakon ovoga im više neće ni past na pamet ludirati po cesti i sl.
Ako ti je IQ dovoljno visok, ne trebaju ti slike razlivenih crijeva da bi znao što divljanje po cestama i alkohol mogu napraviti. Nisam ni otvarao ovo, ali volio bih da se tema zatvori.
Većini onih koji divljaju po cestama IQ je očito mali pa bi ih ja bombardirao ovim slikama 24 sata dnevno dok im se ne zgadi sjest u auto.
A nekrofilima je ovo očito zabava, pa ljudi uživaju.....
gle ja nisam bolestan kada to vidi danasnj mladez koji se vozikaju na motorima nece im pasti na pamet da divljaju po cestama jer ce vidjeti kaj se dogada,mada to nevrjedi na nasim cestama svaki dan umire 5 ljudi ako ne i vise,brzina je glavni uzrocnik tome i nista vise.
Joj to su najodvratnije slike,fuj!Stvarno ne preporucujem da ih gledate,bolje da se to sve obrise za dobro drugih!HOCU DA SE OVA TEMA ZATVORI POGOTOVO DA SE OBRISU TE SLIKE -molim moderatore!!!
Lorry-Brzi ---- KAKO TI JE PALO NA PAMET DA STAVLJAS TAKVE ODVRATNE SLIKE???? Da sam ja moderator dala bih ti ban!
Nemojte ljudi moji gledati slike!!
Neće tim idiotima prisjesti takva vožnja nakon ovakvih slika. Možda bi im došlo iz guzice u glavu da dožive i prežive jednu.
jel čovjek lijepo rekao da su slike gadne, da ih ne gledaju oni sa slabijim želucem . . .
ali ti si bila znatiželjna i ipak odlučila pogledati, kao i većina ovdje koji su počeli pljuvati po njemu . . .
svi ste bili znatiželjni, makar ste po naslovu teme i upisu dotičnog člana mogli zaključiti o čemu se radi . . .
ali ste ipak išli gledati . . .
a šta je ubilo macu? znatiželja . . .
on nema ništa s time kaj ste vi znatiželjni, on je ostavio link, a vi ste na njega kliknuli, ne on . . .
znam slazem se sa tobom tko tako nesto dozivi i prezivi taj ce se opametiti moj jedan frend ima 21 godinu i raspila se ja sa motora vec 20 puta ako ne i vise vozim ktm duke II i kada je jednom pal odtada je isal na operaciju desne noge i sada mu je za 2cm kraca od ljeve i rana mu nemoze zarasti,pokazao mi je kako to izgleda uzasno,ali nevrjedi njemu govoriti poslje toga nakon 4 mjueseca isal sa motorom na more i u zavoju se rasipal kada mu je auto naletil,a da je isal sporije to se nebi dogodilo.
Lorry Brzi --- nemaš li pametnijeg posla,ti si neki balavac(ispricavam se svima na tu rijec)ali ja kazem svoje misljenje, koji ne zna koje je što odvratno.Ja bih te izbacila trajno sa foruma.Jednom rijecju-taj balavac stvarno nije NORMALAN!To nije forum za takve stvari,nemoj nas muciti nego druge muci koga poznas,ccccccccccccc.Ispricavam se moderatorima na to.
gle to je tvoje mišljenje o meni mozda drugi tako nemisle,ali ja nisam neki balavac kako ti i mislis i ja jesam N O R M A L A N za razliku od nekih da sam ja na tvome mejsstu ja ih nebi niti pogledao ja negledam one teme na forumu koje me nezanimaju i nekomentiram ih pa zato pamet u glavu.Koliko vidim da je temu pregledalo 339 ljudi i nisu komentirali nego otisli dalje jer ih to nezanima.
Nisi normalan jer si bolestan,ocito tebe zabavljaju takve slike,nisi trebao staviti te odvratne slike.TEBI OCITO TREBA STRUCNA POMOC!!Jesam sve pogledala,i nista mi nije bilo,samo mi se gadi sto je ovaj BALAVAC stavio link za slike,trebao je NE STAVITI!!Vise necu odgovarati na ovu temu jer mi se jako gadi.Ljudi moji,bolje da to ne gledate za svoje dobro.:wave:
Ima nekih koji su protiv toga.:wave:
Ej halooo,pazi kaj govoris mozes opet dobit ban,pazi!!I zasluzio si ta 3 bana.
Nemam ja problema ;) Nego TI SI TAJ KOJI IMA PROBLEM,i poremecen si.:wave:
:wave: ;) I mene je tesko uvrijediti :)