iman ipod classic i zanima me kako da stavim u pisme da mi se vidi slika od albuma?
Printable View
iman ipod classic i zanima me kako da stavim u pisme da mi se vidi slika od albuma?
U iTunesima dolje lijevo imaš cover trenutno izabrane stvari ili one koja trenutno svira. Samo pasteaj sliku albuma na to polje. Ili koristi opciju "Get Album Artwork" ako imaš ispravno popunjene albume u tagovima pjesama. Kad si to obavio,samo sinkroniziraj iPod
To je malo zajebana stvar ako nisi sam stavljao album art unutar ID3 taga. Jer ako imaš na stotine ili tisuće pjesama, sumnjam da ćeš ih ići pojedinačno updateati, jer se automatski ne može, a da ne riskiraš greške i krive ID3 tagove.
jel to moran ucinit dok mi je muzika u library i onda sinkronizirat ili mogu samo označit pisme i onda ih stavit na i pod?
stavila san sliku kako ste mi rekli al mi je nepokazuje na ipod a ima je u ituns.jel ko zna zašto? hvala
Ja koristim Media Monkey i sa n jim updateam ID3 tag sa album arovima koje skida sa Amazona, bilo američkog ili britanskog. 95% toga nalazi, ali sve moraš ručno da ne bi zaljepio sliku od krivog albuma.
Nema se tu šta puno objašnjavati (uostalom, kao i svaki program imaš FAQ i Help). Lijevo odabereš folder gdje su ti mp3-jevi na kompu, desno će ti se izlistati, a ti ćeš onda kliknuti na jednu datoteku desnim klikom i odabrati Auto-Tag from Amazon (ako želiš skinuti album art sa Amazonovih stranica) ili Auto-Tag from Filename (ako imaš album art negdje na kompu). I kada odabreš, otvorit će ti se novi prozor gdje će ti on ponuditi najbliži točan album prema podacima iz ID3 taga. Ako su ti ID3 tagovi nepotpuni, onda ćeš ih morat sam obnavljati. Ali da bi ti prihvatio album art, moraš imati chekirane kućice kod "cover" i u donjem dijelu kod pjesme.