Uvijeti su da je brizna bar 1MB/s i da je flat. Ako jos daju i neki wireless router za male pare to je bonus.
Sta izbarati u moru svih ADSL-ova?
Printable View
Uvijeti su da je brizna bar 1MB/s i da je flat. Ako jos daju i neki wireless router za male pare to je bonus.
Sta izbarati u moru svih ADSL-ova?
Jesi ti prvo provjerio kod kojih sve operatera imaš dostuponost?
optima? :D
ali, da, provjeri dostupnost, pa onda biraj ;)
Svi koji su navedeni su dostupni. Tolko sam napravio. Sad mi treba "samo" pomoc sto izabrati?
A ja ne kužim kako ne možeš sam otvoriti sve tri stranice i vidjeti što nude po kojim cijenama, nego bi čekao ovdje da netko napiše usporedne tablice. Valjda sam znaš što ti najviše paše.
za 99kn Optima ti nudi 1mb/s brzinu i telefonski prikljucak.u pretplatu ti je ukljuceno i 2gb prometa.flat rate je 50kn .
krivo.
za 99 kn se dobije 1 mbit i telefon, a promet je još dodatno.
znači, sa 2 gigie je to 114kn mjesečno
3mbit flat i tel. za 220kn u optimi (61+98+50)...
ne znam koliko si do sada plaćao...
i da, tel ti ima 100min mjesečno prema fiksnoj, a nakon toga 18/10lp i 1,56/0,78 prema mobitelima...
1 giga prometa je 15 kn i u pravu si,placa se dodatno.u svakom slucaju bolje je doplatiti 50 kn za flat.
amis je po meni najprimamljiviji :D
ako imas dostupnost ofcourse
Pa, ja ću ti reći kakva imam iskustva sa Amisom u zadnjih 7 mjeseci, pa ti odluči.
Uveo sam si Amis u 10. mjesecu i to onaj njihov paket 2u1 - što će reći flat rate internet brzine 2 mbps i telefon. To ti redovito košta 168 kuna za internet kao mjesečna pretplata + ono šta potrošiš telefona. Jedino šta sam ja uletio u onu njihovu akciju švedski stol, pa plaćam 84 kn pretplate do 31.7. (to je kao neka akcija) i imam džabe pozive prema fiksnoj liniji uz 7 lp uspostavu poziva. Prema nekim neslužbenim izvorima, čini se da će besplatni pozivi biti i poslje 31.7., ali to nije 100% sigurno.
Mene ti telefon u tih zadnjih nekoliko mjeseci nije došao više od 110 kuna, a telefonskih poziva imam cca 10 sati mjesečno. I internet iskorištavam svojski, cca napravim 20-30 GB mjesečno, ovisi kak mi dođe.
E, sad nešto o kvaliteti.
Mogu ti reći da sam izuzetno zadovoljan i sa netom i sa linijom. Zvuk na telefonu je kristalno čist, ne puca, nije onak metalan kak zna recimo biti na skypeu i sva čuda, zvuk je prva liga. Dok sam imo T-com, nekad mi je u slušalici znalo nešto šumiti ako sam bio na netu, sad ništa. Dva puta mi se dogodilo da nisam mogao primati dolazne pozive. Ekipa koja me zove pita šta mi je sa telefonom, da nisam dostupan. Ja onda nazovem SzK i oni rješe problem u cca 30 minuta. Ful su brzi i jako sam zadovoljan sa SzK. Kad ih zoveš, čekaš minimalno i rješe sve probleme. E, da. Kad nestane struje, telefon ne radi.
Šta se interneta tiče i tu sam zadovoljan, jer brzina od 2 mbps je stvarno brzina od 2 mbps, a ne kak je kod T-coma znalo biti umjesto 1024 npr. 840 ili tako nešto. Evo brzine sa speedtesta
http://www.speedtest.net/result/270168582.png
Tu i tamo veza zna pući, pa bude jako spora. To mi se dogodilo 3 ili možda 4 puta, ali ne češće. Kad se to desi, ekipa rješi problem u roku od par sati pa do najduže jedan dan. Ostalo sve je super.
Da sam na tvom mjestu uzeo bi Amis. Vidio sam da ekipa u mom kvartu je počela masovno prelaziti na Amis, jer se stvarno isplati.