Koji od ova dva mobitela ima jace zvucnike ??? Treba mi ova informacija
Printable View
Koji od ova dva mobitela ima jace zvucnike ??? Treba mi ova informacija
Tema ti je u krivome podforumu,trebao si ga staviti u usporedbe modela...A cuj imao sam N73ME a sad imam N95 i glasnoca je otprilike tu negdje,sto znaci da su stvarno glasni...ali zvucnici na N95 su definitivno kvalitetniji jer su bolje postavljeni (ravnomjerno) za razliku kod N73 koja ima jaci zvucnik gore a slabiji dolje...sama kvaliteta zvuka je na strani N95 jer kod N73 su mi basevi znali nadjacati vokale i onda to ne zvuci na nista,sa N95 nemam tih problema...:respect:
Znam da kad sam slusao muziku preko zvucnika da sam morao stisavati da cujem rijeci muzike,one su se izgubile nekako u svemu tome,probao sam podesavati EQ ali nisam uspio rijesiti to...kad piknes slusalice sve ok...
Jako tesko pitanje..neznam gotovo je nemoguce odgovoriti jer u svim reviewima kazu da n95 ima istu jacinu zvuka kao n73...znaci sve ovisi o postavkama...
Evo i odgovora na pitanje za zvuk,jucer sam nabavio n95 ponovno i ubacio sam u njega pjesmu od green day boulevard of broken dreems i istu tu sam pjesmu ubacio u n73 i u equilajzeru na oba moba naredio indenticne postavke....n73 daje uvjerljivo jaci zvuk,potpuno je nadglaso onog na n95 i sad mogu rec sa sigurnoscu da n73 daje jaci zvuk...evo i slika kao dokaz da sam testirao zvuk...
http://img407.imageshack.us/img407/2...0520tj8.th.jpg
Yo ja imam Nokiu N73 me a moj jaran N95 i ja imam jače zvučnike i to je to:deadthread:
vidiš datum teme ?