E390-Neće da prihvati 1GB MicroSD
Pošto E390 ima malo memorije, kupio sam 1GB microSD karticu za njega. Prvo sam pogledao na samsungovom websiteu i piše da koristi MicroSD, pa sam mislio ok, sigurno će raditi s 1GB.
Problem je što ne radi, metnem karticu u mobitel, pojavi se poruka da je kartica metnuta, onda ju mobitel samo formatira i nakon toga piše da ima 0kB na kartici i 0kB slobodnog. Izvadio sam karticu van, formatirao na kompjuteru koristeći SD adapter, formatirao sam u FAT i FAT32, svaki put kada se metne u mobitel, on ju formatira, napravi foldere, music, images itd... i to je to. Pod USB opcijama sam prebacio sa modem na memoriju. Ništa ne pomaže, upalim i zagasim mobitel. Jedino što sam jedanput uspio nakon što sam ga upalio, prije nego što je stigao formatirati karticu vidjeti da je kartica 1GB pod opcijama, detalji.
Čitao sam po netu, i vidim da je to problem sa samsung mobitelima, da nema pravila koliku karticu može koristiti, vidim da ovaj E390 radi samo s 256MB? a tih kartica nema za kupiti. I zašto nebi radio sa 1GB, da li postoji neki trik ili tako nešto. Ima li netko tko koristi E390 sa MicroSD karticom?