i zasto?
Nokia 3110
Samsung E740
Sony-Ericsson-K530i
Printable View
i zasto?
Nokia 3110
Samsung E740
Sony-Ericsson-K530i
k530.... najjeftiniji je, odlican jer je se...mozes ga flashat u w660....
koja mu je cijena jel ja sam svog v630i platio 1099 kn i dobio zvučnike m-70 tak nekak
K530 je po vecini mjerila najbolji,ali ja ga ne bi izabrao.
mislim da su i 3110 i E740 bolji.:thumbup:
3110 je naspram K530 odlicno izradjena ima odlicnu tipkovnicu,jednostavan izbornik i dobar zvucnik.
E740 ima najbolji dizajn,solidnu 2mp kameru i takodjer kvalitetnu izradu.
ovo sve govorim jer sam K530 drzao u rukama i nekako je jeftino napravljen i skripi pod prstima,a ni tipkovnica mi se ne svidja.:mad:
i još jedna stvar.
najbitnije stvari su mi ovo:
da ima usb2.0 kabel za spajanje s kompom i da se kartica mass memorije prepoznaje u računalu bez instaliranja bilo kakvih drivera. tj da bude kao usb stick s brzim prijenosom preko usb sučelja.
da ima dobar mp3 player i po mogućnosti podršku za druge formate, ali još bitnije da je zvuk kvalitetan i da je stabilno sve dok se sluša te da može izdržati barem 6 sati slušanja uz par razgovorčića i sms-anja u 3-4 dana.
solidna kamera. moj brat ima 2megapixelnu ali slika nije baš kvalitetna nekako je točkasta(ne pikselizirana), nečista.
ma sam ga flashas...dobijes walkman player i flash teme....
e pero ako preradis kameru oce bit onak tockasta kak kaze vbr66? jel se da sredit kamera vidim da imas v640i no a ja model stariji sigurno i ti imas one tockice ili kaj vec kad po mraku ides jel se to da sredit?:respect:
da...ne moze se to srediti....to je kod svih koji nemaju af i blic tako....