SLR sustav za fotografiranje auto utrka
Nakon intenzivnog traženja odgovora na pitanje koji aparat kupiti ( i to prvenstveno za fotografiranje auto utrki ), od početnog izbora Alfe 200 w, pa preko Olympusa 510 dkz, dobio sam ponudu ( ali koja vrijedi samo dva dana ), za Canon eos 400 d sa objektivima 18-55 i 55-200 za 7.100,00 kn. O kojem god aparatu sam čitao vaše recenzije, komentare, razgovore uvijek je nađena nekakva velika mana koja me onda plaši. Canon doduše za cca 1.000,00 kn nadmašuje moj prvobitni limit ali sam negdje pročitao da bi Canon od gore navedenih bio najbolja opcija. Ali sam isto pročitao za plastićne leće, loš servis u Hr.mrlje na optici i sl. Želio bih da pogledate fotografije koje sam snimao sa Fuji s 3000 i da mi kažete koji bi bio najbolji izbor da mogu dobiti istu kvalitetu ali u većem broju uspjelih fotografije jer mi se dešavalo da na pojedinim utrkama imam i cca 20 % nekvalitetnih-neizoštrenih fotografija. Fotografije možete pogledati na www.fotoalex.net/. Racing-vaše fotografije-Bojan. Stvar je u tome što kupnju moram obaviti u što kraćem roku te sam i tu pod pritiskom.Hvala na svakom savjetu.