zna li netko kako maknuti phone lock sa sony ericssona p900?? mob nije kodiran na neku mrežu, samo ima taj šugavi phone lock.. kombinacije 0000, 1234 i slično ne pale.. bi možda neki novi soft rješio problem? ili master reset nekako?
Printable View
zna li netko kako maknuti phone lock sa sony ericssona p900?? mob nije kodiran na neku mrežu, samo ima taj šugavi phone lock.. kombinacije 0000, 1234 i slično ne pale.. bi možda neki novi soft rješio problem? ili master reset nekako?
pa nekako mi se cini da master reset ne mozes napraviti bez phone lock koda.
učitaj ga sa setoolom i tamo imaš opciju Unlock/repair i onda ti se tamo pojavi koji ti je trenutčni broj
probao sam sa setoolom, ali ne podržava p900, makar ova 1.08 lite verzija.. koja je zadnja?
EDIT:
neće ni sa 1.10 verzijom.. za pol sata ću skinuti sa rapidsharea 1.11 verziju pa probat, al sumnjam da će uspjet..
ak ne ide s tim onda neće niti sa 1.11...
nabavi firmware od p900 i flashaj ga...
flashaj samo main
Koliko znam, P900 je smartphone (Symbian), pa ne samo da na njemu ne postoji MAIN, FS i slicne stvari, nego nijedan free alat (jos) ne podrzava potpuno flashanje smartphone uredjaja.
stavio novi software preko onog sony ericsson update service, ali phone lock je ostao..
SEUS ti ne otključava p990 kad bi SEUS unlock-ao sve SE unlockeri nebi imali posla
lol, vidim i sam da ga ne otključa..
ništa, kod unlockera sutra i vozi..
Probao si sa najnovijim SETool-om i XS om.
Ima najnoviji xs neki smartphone connect ako se ne varam, pa s tim možeš probati