Dobije li se data kabel u paketu sa telefonom? Kupio u Hami simpa paket S45i ali u paketu nije bilo kabela, sad da li ga i inače nema ili su mi ga maznuli u shopu? Pomozite dobre duše !
Printable View
Dobije li se data kabel u paketu sa telefonom? Kupio u Hami simpa paket S45i ali u paketu nije bilo kabela, sad da li ga i inače nema ili su mi ga maznuli u shopu? Pomozite dobre duše !
....maznuli ti gaaaa......a mozda ga i nema....hmmm.....
tesko pitanje.....
ja imam problem sa onim..sto je prvo kokos a sto jaje.........rekao bi da je bilo pile...noo pojeli ga pa da ne mozemo vise pitati....hihi..;)
Problem je u tome sto ja nisam bio tamo kad se kupovalo ! Ajde, ako je još neko kupio u Hami takav paket pa mi odgovorite da im odmah j.m. ili ako ga stvarno nema unutra koliko košta i di ga se može kupiti?
imas neke trgovine ..mislim da je www.gsmdiskont.com
kosta oko 70 kuna........
provjeri moje postove..i ja sma ti novi u tome pa su mi ljudi ovdje objasnjavali.......
inace orginal kable je oko 200 kuna..lili 250
Banda te pokrala!U kutiji od S45 se osim baterije,telefona i punjača nalaze i MiniCD sa sofwareom i serijski Data kabel,u svakoj kutiji mora tako biti.Tebi su napravili kao da prodaju SL45 ali iz kutije izvade slusalice,CDROM i Data kabel-pola opreme fali.
Kakav lopovluk!
Vidiš, to je ono što mi je čudno, Cd je u paketu ali nema kabela, možda S45i (i verzija) ide bez kabela, s obzirom da za njega i nema updatea softa, koliko ja znam, samo s45 (ne i ) se može flashat.
U paketu ide i kabel te stoga pokucaj na vrata odgovorne osobe i... :cry:
U Hami kažu da su dobili pakete bez kabela, u Siemensu kažu da sadržaj paketa ovisi o operateru, pa izgleda da ipak ništa od mog kabela. Pa ipak je paket koštao 1600 kn pa se isplati IMHO i bez kabela. Uzet ću ga u GSMdiskontu samo mi racite da li valja jer sam načuo da imaju sumnjivu robu i da neki kablovi uopće ne šljakaju. Pozdrav i hvala svima na odgovorima! :-/
to ja nimsam nacuo...no i mene bi zanimalo...da me ne bi zeznuli..ako i odlucim kupiti kabel?...
..imas jos jednu trgovinu...to je pored importane galerije...trenutno se ne mogu sjetiti imena...imas u oglsniku njihov oglas...
Frend uzeo za Sony kabel i kabel završio u smeću jer je bio neupotrebljiv, ali mislim da nije za sve modele telefona ista situacija. Čitam malo postove pa se do sada niko nije baš žalio.
ma imas pravo...trebalo bi otici tamo kod njih..kupiti kabl..i da ti daju garanciju za njega..tako ako ne radi ...da mozes uzeti drugi..
mislim da nikome nije u interesu prodavati sranje stvari jer kad se to procuje ubrzo bi izgubili kupce..i onda bi propali...