Bok
imam nokiu 6120 i instalirao sam par tema, e sad me zanima s kojim program mogu skinuti te teme, negdje sam čitao, al sam zaboravio
hvala
Printable View
Bok
imam nokiu 6120 i instalirao sam par tema, e sad me zanima s kojim program mogu skinuti te teme, negdje sam čitao, al sam zaboravio
hvala
1) postoji već tema o potražnji aplikacija, kao i o temama za nokia mobitele
2) pročitaj si sticky teme i obavijesti
3) pošto si i sam rekao da si negjde pročitao, onda malo pretraži forum, možda nađeš odgovor.
4) daj drug put malo razumljivije napiši što misliš. jer se ovo ne kuži ništa.
ako misliš na to kako maknuti temu (ne skinuti sa interneta i instalirati ju na mobitel, već kako tu instaliranu temu maknut sa mobitela) onda odi
izbornik -> i nađi u nekom folderu upravitelj programa. kada nađeš taj upravitelj programa, otvori ga i u njemu nađi temu koji želiš deinstalirati (maknuti sa mobitela) i kada si ju našao stisni Opcije (lijeva tipka) i odaberi Ukloni
i onda samo odaberi da ju želiš maknut.
valjda si na to mislio...
ja se ispričavam što sam krivo postavio pitanje
hvala ico na odgovoru, to me zanima, al mi ne rješava problem, otišao sam na to što si rekao, ali svejedno nemogu izbrisati temu, jer je nema u upravitelju programa, a negdje sam čitao, ali ne na cafe-u, nemogu se sjetiti gdje da postoji taj program s kojim možeš teme skinuti
Pa ako je nema onda si je verovatno instalirao na karticu. Spoji mob sa kompom i izaberi mass storage, udji u folder private i tamo nadji temu pa je obrisi.
A probaj pročitati sticky temu:
[OBAVEZNO PROČITATI] Symbian 3rd - najčešća pitanja i odgovori
recimo točka 5.
tamo ti se nalazi odgovor.
pa probaj i javi da li je uspjelo.
evo da se javim, tema je uspješno izbrisana, bila je na memorijskoj, hvala na pomoći