-
Codec
snimio sam si film i nemogu da ga gledam.... u jednom folderu imam file cd1.BIN i cd1.cue isto tako i za drugi cd... windows media player mi daje ovaj error "0xC00D1199" [ Error ID = 0xC00D1199, Condition ID = 0x00000000 ] .... G Spot kaze Non AVI file or not valid AVI File i nista drugo... jel tko zna koji player ili kodec mi treba da gledam taj film
-
snimi sve moguće codec packove na komp i valjda će radit. probaj ace codec pack
-
.bin je slika nekog cd-a spremljenog na hard, a .cue je informacija o toj slici.
.bin i .cue nisu format datoteka za filmove vec za neki program za przenje optickih medija (nero). pa kad si to vec to snimio na komp, a imas przilicu, pokrenes NERO BURNING ROM - RECORDER - BURN IMAGE i pronades cd1.cue izaberes stavis prazan cd i sprzis. i kad je przenje gotovo na cd-u ce ti biti film u .avi ili kojoj vec je ekstenziji. isto tak i za cd2
-
Bravo Hrco tocan odgovor!
btw: Ako nakrkas sve codece od jednom opet ti nemora znacit da ce ti radit jel jedan drugog smetaju. Isto kao i anti virusni programi, nemozes imat dva. Znaci nemoze nimo codec pack i ffdshow jel vec u Nimi imas ffd codec isto ne ide Nimo i xvid codec jel ga vec u nimi imas. Isto i divx codec ne ide s nimom jel u njemu vec imas postojecu verziju nekog divx3,4,5 codeca ovisno koju verziju nime imas.
Znaci, prilikom instalacije codeca pazljivo odabrati sta instaliras, otkvacis ili zakvacis sta zelis da ti se instalira i nema da neradi. U biti dovoljna ti je kombinacija dva do eventualno tri codeca. Za divx codece, xvid i mpg4 i eventualno wmv.
Da te nezbunim s ovim, al da imas za ubuduce, samo uradi ono gore sto ti je hrco napisao i mora da radi.
-
da ono sto je hrco reko radi, sprzio sam cue fajlove na cd i gledo film be ikakvi problema...
btw morate gledat taj film "whitechicks"
-
Ima veze sa Whiteboy-em?;)
-
ne, sta nije tamo u kinu ? White Chicks... dobra komedija
http://www.sonypictures.com/movies/whitechicks/
-
sad mi nece nijedan player da playa MPEG-1... sta to nebi trebalo u wmp radit bez problema ?