-
[N95 8gb] - šteka video!
Imam problem na navedenoj Nokiji, a to je da mi šteka (zamrzava se tokom snimanja) video kad mi je podešeno da mi snimke snima na masovnu memoriju...di je problem?
Imam verziju softa v.15 i nisam formatirao memoriju otkad sam kupio mob. Također, popunjeno mi je 2.5gbmemorije, da li to ima kakve veze?
Kad mi je podešeno da snima namemoriju telefona, onda je OK, ali onda mogu snimati samo 5min. Molim pomoć!
-
meni se desilo 2x.... resenje je format mass memorije . pozz
-
Daj mi reci jel ti se dogodilo to nakon formatiranja mass memorije? Formatirao sam memoriju i sad je ok, al hoce se to opet dogadat ak napunim memoriju? Zasto se to uopce dogada?
-
nije se dogadjalo posle...nema to veze koliko cega imas,meni se desilo dok sam imao zauzeto oko 1gb ..to se desi verovatno zbog neke aplikacije ili teme i tako..
-
Jel imaš instaliran Garmin na mobu? Meni se to počelo događati nakon instalacije Garmina...
Istina, nakon kaj sam kupio mob, nisam ni jedno formatiraomemoriju, možda je zbog toga. Nekaj sam čitao na netu da verzija softa v15 ima bug, pa se to zna događat, pa da treba formatirart memoriju, napraviti hard reset, ponovni update itd.
-
imam instaliran garmin...meni je pocelo kad sam instalirao flipsilent i scrrenshot..i posle formata imam i garmina i flipsilent i super sve...mozda je do screenshota ali ko zna..netju ga instalirati opet..pa formatiraj telefon i gotovo...ili samo mass memory