sam naslov kaze. dakle, osim n93 i p9xx,, jel postoji jos kakav model koji podrzava wifi?
Printable View
sam naslov kaze. dakle, osim n93 i p9xx,, jel postoji jos kakav model koji podrzava wifi?
N91, N80. Vario.....ima ih
Stari moj ako te ne muce dimenzije uređaja onda bih preporucio E61i, sada se daju naci za pristojnu cijenu s garanc, cvrst i stabilan uređaj s metalnim kucistem s kojim je surfanje za 5 ;D
Mozda E65...sad ima stvarno super cijenu,ali imam neki osjecaj da ciljas na nesto jace...:respect:
mislim da bi se našlo i modela Nokie e51i
vjeko
ako te muce dimenzije nemoj ga kupovati,jer je stvarno velik.= Citat =:
ciljam na n93, sam me muce dimenzije kad se rasklopi
bolje pogledaj E65 ili E51.
Istina je to sto se tice dimenzija ja sam tako dva puta kupio E61i jer mi je super mob ali sam i oba puta ga se brzo rješio jer te ogromne dimenzije jednostavno nisam mogao podnjeti. Kada sam ga kupovao drugi puta mislio sam ma budem se naviknuo ali nije mi uspjelo tako da moraš žrtvovati ono što ti je najmanji ''problem'', kod nekih je to baterija, velicina, slide, manji ekran i sl.
Kako bi se reklo slatke muke...hehehe ;D
I N93 i E61 su,ajmo reći,cigle,pa ako ti smeta veličina,jedino mi još na pamet padaju E60 i E70
Dali misliš na rasklapanje kao preklopni mob ili kad se rasklopi s desne strane ?= Citat =:
ciljam na n93, sam me muce dimenzije kad se rasklopi
ako je kao obični preklopni dimenzije nisu ogromne,pregledan zaslon nešto kao SE Z800.(u dimenzijama)
Cigla je ali dobra cigla :D (svaki cigo svog konja hvali :D) S60V3,3MP,iako E61 ima veći zaslon taj mob mi više lnalikuje BlackBeary-u
sto se mene tice mogao bi n93 biti i veci i tezi..no tu se nadje problem, kad ga rasklopis onda je fakat velik. kod n90 mi je bolje rijeseno to preklapanje-ful manje zgleda.
btw jel mi mozes poslati sliku n93 kak je drzis dok pricas..slobodno zamagli facu.
ne znam n93 i e61 nude najvise s ozirom na cijenu i hardware -imaju dobre baterije sto je najvaznije za wlan
sam me jos zanima e61 kako izgleda u stavarnosti..ovak preko slika je sigurno drugaciji.
n93 je super mobitel...a kad pricas onda ti visi od najgornjeg vrha uha do malo ispod brade.ja imam cca 187cm pa onda otprilike racunaj...malo je velik ali opet dobar je
A Samsung i600?