-
Egzoticni virusi
Pojavio se prvi 64-bitni virus W64.Rugrat.3344 koji djeluje pod 64-bitnim Windows okruzenjem. Inace, ovaj virus napada 32-bitne fajlove i ne radi pod 32-bitnim Windowsom.
S druge strane objavljeno postojanje trojanaca po imenu Agent koji koristi pregledanje .bmp slika kako bi zarazio racunar. Srecom, ovaj virus napada rusku verziju Windowsa 2000 i ne funkcionira na drugim jezickim verzijama.
-
Dobro da znam da Agent nece do mene,imam pitanjce 64-bitni Windowsi rade samo pod Athlonom xp 64???
-
64 bitni windowsi trebali bi raditi s bilo kojim 64 bitnim procesorom (Xenon, Opteron, Athlon 64), iako ima nekih tekstova na netu po kojima windows 64 imaju problema s intelovim 64 bitnim procesorima. Koliko sam upoznat optimizirani su za Athlon 64.
-
ma mene zeza Blaster,evo bas sad
-
-
pa dobro bi mi doslo,kazu da napada samo IE ali meni napada i Operu,nisam probo Mozilu imal kakav patch da se skine da ga istrijebim i zastitim komp od ponovnog napada
-
-
da ali on ostaje u windowsima, bez obzira na patch. a ak ga hoces pobrisat vec ces morat malo vremena izdvojit
-
-
Za skidanje Blastera meni je najbolji bio Stinger.
Link:
http://download.nai.com/products/mca...rt/stinger.exe