Neznam, ali cuo sam da se moze neka naredba u runu upisat i da se mogu odredjene (koje administrator hoce), da se mogu po iskljuciti da se nepale automatski sa paljenjem kompa...
Jel mi mozete pomoci koja je ta naredba?
Hvala... :hrv:
Neznam, ali cuo sam da se moze neka naredba u runu upisat i da se mogu odredjene (koje administrator hoce), da se mogu po iskljuciti da se nepale automatski sa paljenjem kompa...
Jel mi mozete pomoci koja je ta naredba?
Hvala... :hrv:
"msconfig" ? Pod tab-om startup ?
Smuchac, to je to...ali opet nemogu u tome da mi nepokrece automatski MSN Messenger, jer mi to dosta usporava komp, ima samo messenger ali to nije MSN, a nema ga pod nijednim drugim imenom, a pali se stalno
EDIT: nasao sam na onoj stranici onu naredbu: "regedit", ali pise da je ta naredba blockana od strane admina, e sada kako iskljuciti taj block, da mogu pristupiti toj naredbi?
ma otidji u postavke msn-a i iskljuci, naci ces to bez problema...a u msconfigu, na startup, skracenica za msn ti je MsnMsgr i to ti mora bit upaljeno ako ti se pali s windowsima, uglavnom, mozes iskljucit i tako i rucno u msn-u
hvala, to sam nasao...ali jel mi mozete odgovoriti, ovaj EDIT, koji sam napravio na ovome gornjem postu...
Pa jel si pogledo u Control panelu,ti bi trebo bit Comp admin....
Probaj sa ovim programom pristupit systemu.....
Download
Ako nisi computer administrator,odi u control panel,napravi novi acc kao admin,starog obrisi i to je to...