[PROMOCIJA] Dekodiranje Mobitela Com
Na www.dekodiranje-mobitela.com se nalaze stranice na kojima se trudim napraviti na jednom mjestu zbirku kvalitetnih tutoriala vezanih isključivo za mobitele.
Cilj stranice je proširiti bazu sadržaja i razvijati se tako da se stvori zajednica ljudi koji imaju neko veće znanje o mobitelima od običnih "smrtnika", kako bi pomagali jedni drugima, a i otkrili nove stvare onima koje to područje zanima.
Cafe mobil je mjesto na kojem su najveći znalci kad je o mobitelima riječ, pa evo pozivam sve članove koji su zainteresirani da mi se pridruže u stvaranju bolje stranice!
Zanimaju te mobiteli, tehnologija koja stoji iza njih, cool efekt koji šire na sve strane?
Ako uz to još imaš entuzijazma i volje biti kreativan i koristan za druge, pridruži nam se i počni pisati za Dekodiranje Mobitela Com.
Tražimo suradnike za pisanje vijesti, recenzija i tutoriala (vodiča).
Priključi se i postani dio tima, zajednice zaljubljenika u mobače, i pomozi drugima otkriti ono više o mobitelima, što ih je uvijek zanimalo, a nisu nigdje mogli saznati...
Sudjeluj u "odrastanju" naše stranice svojim idejama, zamislima, primjedbama... više glava uvijek zna više od jedne :)
Sam odaberi koliko često ćeš sudjelovati u stvaranju novog sadržaja, svaki tvoj doprinos nam je bitan!
UPDATE:
Evo od sada se na stranici nalaze i video recenzije (korisnički review) novijih mobitela.
Kako bude prolazilo vrijeme bit će ih sve više :)
Napravio sam i video podcast tako da svi koji imaju iPhone mogu gledati na ekranu mobitela...
direktan link na stranicu sa recenzijama