naime produžio sam pretplatu pa sad neznam dal da si ga ostavim ili da ga prodam i uzmem neš drugo, neznam kaj sad ima od novih na tržištu, al mi je važan veliki ekran i solidna kamera...
Printable View
naime produžio sam pretplatu pa sad neznam dal da si ga ostavim ili da ga prodam i uzmem neš drugo, neznam kaj sad ima od novih na tržištu, al mi je važan veliki ekran i solidna kamera...
LG KU990 Viewty je onda ko stvoren za tebe!
Ima sve važnije fore!
;) Meni se strašno sviđa.
A cuj sad,ovisi koliko para zelis dati za mobitel,KU990 je dosta skup,moras nam dat neku okvirnu cijenu da znamo...
da ma gledao sam taj LG al neznam, mislio sam frknut ovaj d900i i neš malo doplatit... neznam ni kolko mogu dobit...
Jel tražiš Symbian ili dummy?
Ak hoćeš veliki ekran i dobru kameru, baci oko na P990i ili N73...trebao bi nešto za njih doplatiti, ali im je cijena dosta pala i da ih se naći u oglasniku za OK novce...od dummyja možda K800, makar nema veliki ekran kao prethodna dva navedena, ali ima najbolju kameru od njih...
s obzirom na trenutnu cijenu D900i, u tom rangu najbolje je uzeti K800/K810 ili eventualno K770.imaju dobre ekrane i odlicnu kameru.
malo skuplji izbor je N73,ali i najbolji od gore navedenih jer je symbian.