Imam na raspolaganju oko 1000 Kn, primjetio sam ovaj K530i u Tele2 ponudi za 995 Kn, e sada dali mi mozete preporucit neki drugi mobitel za te novce ili (moze i polovno), samo nikako ne D900 jer ga vec koristim za Te mobajl :D
Printable View
Imam na raspolaganju oko 1000 Kn, primjetio sam ovaj K530i u Tele2 ponudi za 995 Kn, e sada dali mi mozete preporucit neki drugi mobitel za te novce ili (moze i polovno), samo nikako ne D900 jer ga vec koristim za Te mobajl :D
ja ti preporucam bas taj koj si i sam izabro..dobra baterija,cist ok velik ekran..
tanak, i predobro metalno izgleda..jedan od ljepsih mobitela sa super baterijom...uzmi ga,steta sto nije jos tanji
I ja mislim da je za te novce K530 najbolji izbor bas zbog ovog sto je dubrava nabrojio plus vise-manje solidna kamera...
A sta kazete na LG Shine, skuplji je 100 Kn od SE-a, hm neznam, ali mi je ipak K530 najbolji od svih
Imam taj mobitel već desetak dana i vrlo sam zadovoljan. Baterija mi je trajala nakon prvog punjenja 9 dana uz uvjet da ja mobitel gasim noću i isključen je cca 7 sati. U tom periodu od 9 dana sam eksperimentirao sa mobom pa sam pojačano trošio bateriju što ispada kao da je bio uključen cijelo vrijeme u stand by modu.
Ekran je vrlo dobar i vrlo velik. Tipkovnica je sabijena pa je meni malo problematična jer imam prilično velike i debele prste ali sve u svemu je dobra dok navigacijska tipka odlično radi svoj posao i puno mi se više isviđa o joystica. Soft je tipično SE-ovski i vrlo je brz.
Kameri nisam pridavao velike važnosti jer imam i SE K810 pa mi kamera nije bitna.
Po meni jedini nedostatak ovog mobitela je što u paketu ne dolazi memo. kartica.
Sve u svemu odličan mobitel vrjedi tih novaca i moje preporuke za kupnju.
da i ja bi dodo, da je tipkovnica malo tvrda, k550 kolko ljudi pljuvali po tankim tipkama mi je ljepse tipkat nego na 530..zatim malo sto skripi poklopac, umetanjem papira gume se to sprijeci..ekran je super, steta sto nije i teza veca, al za te novce i bateriju odlicnu, i predobar izgled mobitela...jedan od najboljih izbora...jebes shine i cokolade(zenske mob), k530 je odlican
Dobar mobitel, to svakako. Većina pozitivnih stvari je već navedena.
Samo, pazi na sljedeće, ako ga namjeravaš ubrzo prodati, prodavat ćeš ga dosta dugo jer mu je cijena na crno daleko ispod one i u TELE2 i u T-Mobilea (pogotovo).
Ipak odvagni što ti je prioritet.
Hvala vam svima na savjetima, uzeo sam SE K530i u Tele2 paketu za 995 Kn, dobio karticu sa 100 Kn na racunu i k tome jos garancija od 2 godine, prezadovoljan sam mobitelom, vrlo dobar ekran iako nema 320x240 rezoluciju, svidja mi se sta moze pokrenut filmice koji su u 320x240 rezoluciji, recimo k750 to ne moze, softver brz itd...
:tclosed:
Ukoliko netko bude imao potrebe ponovno razgovarati o ovome, tj. ako kupuje/zamjenjuje sličan mob, neka me obavjesti na PM - i temu ću ponovno otvoriti.