-
k770i vs k800i
Posto sam novi korisnik SE nisam bas ne znam sto upucen u modele.
Kupio neki dan k770i, a sad na pretplatu mislim uzet k800i.
Kolko sam gledao po funkcijama su tu negdje. k770 je kasnije izasao van, malo je manji, laksi ali ne i ljepsi :-) Dok k800 ima bolju kameru i blic? Jel tako? Kolko je to bolje?
Druga stvar, sto se tice brzine kod jave. K770 mi je dosta brz, i to mi je super, dal je k800 sporiji posto je nesto stariji model ili to nema veze?
Koje bi bile jos glavne razlike? Kojeg da se rijesim 770 ili 800?
Na k770 mi samo baterija dosta slabo traje, al mislim da je to zbog tog sto stalno prckam po njem, slikam, java, net i barem pola sata poziva dnevno. Baterija traje cca dva dana.
Evo, ako netko moze biti tolko dobar pa mi sve objasnit sve :-)
Hvala
-
1. po funkcijama ti je bolji k770(flash lite,track id ..)
2. po izgledu je lijepsi k770 plus nema ni joy a i lijepo svijetli u onom camera modu(jedino ak ti je k800i onak bakreni onda je k800 lijepsi,crni je ruzan)
3.ALI kamera : k800 ime prejebenu kameru i xenon a ovaj samo obicnu bljeskalicu
4.k800 ima jacu bateriju (i moze se flashat u k810)
5.rijesi se k770 (k800 je bolji mobitel,jedino sto je glomazniji...)
-
A šta nema k800 i malkoc veći display...jer u kući imam i k770 i k800 i ovaj mi se cini veci, a k770 je sprijeda preruzan a odozada prelijep...i uzmi si k800, moja preporuka
-
meni je k800 malo ruzan,tj debel.. a k770 sam uzeo prvenstveno zbog izgleda..najljepsi mob na trzistu, da je tanji bio bi jos ljepsi,ili da je metalan,mm.. no to je stvar ukusa...
u ovog bucu su stavili xenon blic koj odlicno obavlja svoj posao, tak da za po mkraku je to veliki plus..
po danu gledo sam po netu reviewe, slike i to sve, izgleda da k770 daje nesto kvalitetnije slike realnije boje, ali kao da malo teze stabilizira sliku, tj ,duze moras imat ruku mirniju, tak sam ja dobio dojam neki ovak nabrzinu, imao oba mobitela...uglavnom, to je tu negdje sve, jedino sto je k800 bolji po mraku, no i ovaj je cist dobar i po mraku za povremeno slikanje, meni je vaznija led lampica po noci nego kamera, pa eto i tu mi je plus...
kad sam uzimao mobitel dvoumio sam se između k530, k770, i w880(debelog vise nikad:))..w880 mi j djecji nekako i ne izgleda mi dobro pa je otpao, k530 i k770 su mi najljepsi modeli, posto je k770 kvalitetnije napravljen definitivno je odabir pao na njega, em sam dobio karticu na poklon, i ima sve sto mi treba..izgled, bateriju, 5alarma, led lampicu, nije debel...
ako ti je prioritet slikanje, pogotovo ako vani ne nosas fotic i slikas pijanke, k800 je tu best buy i to si ostavi..ako je tebi debeli grbavac i ljepsi onda ga definitivno ostavi...za jojstick se ne brini, mene je cist dobro sluzio...uglavnom oba su pala, tj odlicna
-
sve je stvar ukusa.meni je recimo ipak ljepsi K800 .prednost ima i u dobroj izradi i ksenon blicu.za k800 sam siguran da ima i odlicnu bateriju,dok za k770 ne znam.
-
Iskreno ne znam. Sta je da je meni S.E. nije ravan Siemensu. Neki dan mi je krepao Siemens S65 (tipkovnica) i onda nisam znao sto bi drugo a da je ok. Svi su hvalili SE, i ok, stvarno su brzi, mozda cak i elegantni, al su puno puno losije sto se menia, jednostavnosti (brzine - user frendly :-). Premaleny displayevi i tak. Al posto nema Siemensa vise na trzistu moram se pomirit sa tim.
Posto zbog pretplate mogu uzet drugi mob, razmisljam o tom K800. Ne znam sto mi je ciniti. Kad smo vec kod izgleda meni je jos w880 najljepsi :-) Al k770 sam uzeo zbog kamere.
Eto, hvala vam na odgovorima. Najvjerojatnije cu uzet k800 na pretplatu pa malo imat jednog i drugog pa onda jednog prodat.
Il bi mi mozda nesto drugo preporucili, za tu sumu a da je u T-mobile ponudi??? Al opet da je S.E. jer mi se drugi proizvodaci bas ne svidaju.
Jos jednom hvala na savjetima
-
ups sorry, evo me opet.
Kolko tesko je za pocetnika flashoranje k800-810? Jel to mogu sa USB kablom koji sam dobio sa mobitelom il trebam kupovat drugi.
Jel se nudi netko da pomogne :-)
-
pa za te novce od SE nema nista bolje.uzmi u ruke W880,mozda ti se svidi.
tanak je i elegantan i ima odlican walkman player.mana je losija kamera od K800/K770.
-
Da, to me i muci :-) Ta 2.0 ko da je obicna vga.
Ima ga frend, mobitel mi je ko igracka, bas onak elegantan :-) ko cokolada neka :-)
-
S obzirom na eventualne razlike u trajanju baterija na ovim modelima, mislim da nećeš to baš osjetiti jer se zaista radi o nijansama..
K800 jest dosta stariji model ali je još uvijek aktualan kod operatera jer je sjajan telefon..
K770 je nov model koji sa sobom nosi i određene promjene u odnosu na 800 kao i poboljšanja, ali ako hoćeš dobar telefon za malo para + odlična kamera i xenon, onda je k800 pravi izbor za tebe.
Iako, ja bih se odlučio za k770... :)
-
Definitivno K800,mobitel je odlican sa jos boljom kamerom,definitivno za preporuku...:respect:
-
Ok. A jacina procesora je ista ili? Dosta koristim javu pa :-)
Jel moze odma savijet za flash na k810??
-
Jel ima netko K770 pa da napiše neki review?
-
Ja sam imala k770 i mjenjala u k800.K770 ima dobre slike zaista(i u mraku)samo ruka mora biti skroz mirna,ima sijalicu i ljepsi je.Baterija mi je na njemu trajala 4 dana i bila sam prezadovoljna.K800-slike jos bolje i to dosta,sam od sebe telefon je bolji ali baterijom nisam zadovoljna.Doduse nisam je formirala kao na 770 ,punila sam dok se nije napunila i eto,sada mi traje jedva 2 dana
-
Halo??? Tema je stara godinu i pol!!! Mislim da se covjek vec odlucio koji kupiti...
-
besana-malo pogledaj datume posljednjih postova,oživljavaš temu koja je mrtva već godinu i pol,a ja mislio nešto novo...:crazy:
-
Meni je osobno K770 bolji i po fotkama, jer (barem po meni) ima bolje slike po danu, a slikam isključivo po danu.