Javlja mi se problem kad satavim slusalice i odaberem nacin Slusalice, mobitel mi se od 5 pokusaja 3 puta resetira.
Spojio sam samo slusalice bez onog mikrofona
Jel imao tko takav slican problem?
Printable View
Javlja mi se problem kad satavim slusalice i odaberem nacin Slusalice, mobitel mi se od 5 pokusaja 3 puta resetira.
Spojio sam samo slusalice bez onog mikrofona
Jel imao tko takav slican problem?
ja imam ponekad isto taj problem...
Jel ti mozes prebacivat glazbu na onim dodatnim tipkama koje se dobiju kao dodatak na slusalicama?
Neznam sta da odaberem kad ih spojim.
pa normalno odaberi slušalice...kad spojiš...najvjerojatnije ti je taj adapter lockan pa imaš tamo sasstrane malu tipkicu poju možeš povuc naprijed nazad pa pomakni ju u drugu stranu na kojoj je sad :D :D mene je to par puta splašilo!
Evo bas sam isprobavao to,pikao sam i odpikavao slusalice nekoliko puta i nista,inace koristim Sony i Sennheiser sluske,one njegove kaj sam dobio su bezveze...i nije mi se nista takvog dogadalo,ne znam kaj je to kod vas...:dunno:
To se dešava i sa original slušalicama na n95 sa v11 firmware-om. Poznati bug. Imao sam i ja takvih problema. Update na v20 firmware rješava taj problem
Hvala bogu da to mene ne zaje.. jer ja ni nemogu upgradeat na V20 jer je moj kodiran na T-debile,mogu se sam nadat da bude sve ok...:hrv:
Vec mi i je V20 softwera. Probat cu s drugim slusalicama pa javim.
E onda ne bi znao. Nisam imao takvih problema sa v20 firmware-om
Evo probo s slusalicama od iPoda i sve radi savrseno.
Ocito su u ku...u originalne slusalice
Ma kad vam ne rade tipke i sluške zuje to je vaša smiješna pogreška:
Uštekajte slušalice do kraja!!!
to je kad ih nježno uštekavata pa ne vidite da ima još jedan "zub" i onda zuje i tipke ne rade. I meni se to događalo
Nije moguce da od 20 puta sto sam stavljo slusalice u jednom danu neudje do kraja jack!!!???
moguće je jer je i mene to živciralo. Zadnji zub je dosta tvrđi pa ti se svaki put vjerojatno čini da je uštekano
Malo bolje pogledaj i sve ce ti biti jasno...Meni se to skoro svaki put dogodi,ako nije to...Onda prelazi na druge sluske jer ti ove nece onda sigurno pomoci...