Pozdrav,
Razmisljam o kupovini novog mobilnog aparata, sto mi savjetujete?
Nekako mi je za oko zapao Samsungov SGH-E710 i SGH-E600, koja je razlika i koji je vise isplatljiviji, i bolji?
Postovanje,
Ivan
Printable View
Pozdrav,
Razmisljam o kupovini novog mobilnog aparata, sto mi savjetujete?
Nekako mi je za oko zapao Samsungov SGH-E710 i SGH-E600, koja je razlika i koji je vise isplatljiviji, i bolji?
Postovanje,
Ivan
ako si bas zapeo za samsunge onda e700
e715,znaci unaprijedeni model od e700,ima neke sik stvari..
Dobro ajde nemora bit Samsung, a koji drugi da uzmem, smartphone, ili nest drugo, Nokia, Motorola, ...
Recite...
Probaj uzet t630!
Cijena je SUPER!!!!
Vjerojatno ga ja uzimam za par dana (imao sam nesreću sa starim pa....)!
Ovisi za koju cijenu. Od ovih dva preporučam E710.
ak je smartphone onda sx1 (dosta je jeftin, moze se naci za 2500kn). nije ni 6600 losa ali je od sx jedino bolja u novijoj verziji symbiana, u svem ostalom ju sx1 prasi
e710
Možda cx65?
Daj malo preciziraj kaj bi htel - smartphone, poslovni, šminkerski..... Za koju cijenu?!
Trenutno koristim Nokiu 6510, najvise mi treba jer koristim vise podataka pod jednim kontaktom, tipa broj kucnog, moba, faxa, adresa, e-mail adresa, web adresa, itd.
To bi na neki nacin vuklo na smartphone.
No nisam nesto narucito zapeo na smartphone, iako su jaaako dobri, no nisam ni potpuno izbacio...
Sto se mene tice, odgovara mi i smartphone, i poslovni, ili sto vec, samo nek ima neku koliku toliko funkcionalnost.
Cijena bi bila do nekih 3000kn.
Moje preporuke
Šminkerski(totalno)-Sam SGH-S200(ja ga imam)
Smartphone-SX1
Poslovni-e715
Po meni ti je bolji šminkerski E700! (ljepši je od 710/715)! Ili 7200= Citat =:
Poslao: IggXy
Moje preporuke
Šminkerski(totalno)-Sam SGH-S200(ja ga imam)
Smartphone-SX1
Poslovni-e715
Sa smartphonom se slažem - SX1
Poslovni.... hm..... K700 ili 6230 ili t630
šminkerski - st60, t630, e700, x600, k700
smartphone - sx1
poslovni - 6230, k700, st60
sminkeraj-8910i
smartphone-sx1
poslovni-6230
@Hrco - pa baš ti i nije t630 šminkerski............, a i K700 - više poslovni nego šminkerski!
ko kaze da t630 nije sminkerski. jos nisam vidio ni jednog dedu da nosi koji SE mobitel, pogotovo ne t630
Da, ali ima neke funkcije po kojima bi se t630 mogao svrstati u poslovne (nppr: BT!), ali to je večinom individualno!!
Meni on ne djeluje šminkerski, ali to je moja stvar!!!
Moja preporuka je CX65 za oko 1800kn, a ima ono što traži, više informacija u kontaktu (ime, prezime, 3*broj telefona, 2*e-mail, URL, potpuna adresa, rođendan i podsjetnik na rođendan i slika)
bt. osim akj je za posao (kod nas slabo) jos se koristi za igranje u multyplayeru. npr N-GAGE pa zbog toga je jos t630 sminkerski mob
Mislio sam totalno sminkerski a nije ni skup oko 1700 kn= Citat =:
Poslao: zeroo-cool
Po meni ti je bolji šminkerski E700! (ljepši je od 710/715)! Ili 7200
Sa smartphonom se slažem - SX1
Poslovni.... hm..... K700 ili 6230 ili t630
I jedna nevjerojatna prica:
Moja,moram rec debilna frendica je platila Samsung S200 2500 kn
a novi e700 je 2100 kn(u oglasniku)
kad si ju nagovorio ;D
Nisam nista,ona vidila moj mobilni(moj ponos) i nakon par dana evo nje sa S200,jadna je otisla u Europatrade nije ni znala model koji trazi koje funkcije ima...e bas je glu... :)
..................pusiona................ kaj tebe nije pitala za savjet! :-)
S200 nema mms-a(nisam ga ni zelio),a ona meni dode daj mi nariktaj postavke za mms,aj dobro ona primi losu vijest,malo kasnije zove i pita "gdje da skinem mp3-ce".
Ah da sam je savjetovao onda bi imala bolji mob od mene:(
a ti si joj reko da ima mms i mp3 ;D