imam jedno pitanje u vezi placanje racuna 5gb,cula sam da se placa standardnih 139kuna i jos 40kn necega neznam ni ja cega,pa me zanima jel to tocno jel meni nisu rekli da se placa jos tih 40kn u t-com.
Printable View
imam jedno pitanje u vezi placanje racuna 5gb,cula sam da se placa standardnih 139kuna i jos 40kn necega neznam ni ja cega,pa me zanima jel to tocno jel meni nisu rekli da se placa jos tih 40kn u t-com.
http://t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/= Citat =:
promet:5GB
brzina: do2Mbit/s
Za vas koji ste češće na internetu, te pregledavate multimedijalne sadržaje i slušate glazbu.
cijena:138 kn/mjesečno
;)
Ako imas 1. brzinu a to ti je 2 Mb i paket od 5 gb placas 139 kn interneta.Jos ces platit nekih 60-tak kuna telefonske pretplate, al to nije vezano za dsl vec za fiksnu liniju!
Upravo tako...ili ako si uzeo 8/mbps (ili više) plaćaš više
logika momci
istina je da dolaze dva računa no jedan plaćaš s pretplatom za tel nacionalni i mobilni promet i pretplatu za brzinu adsla koja iznosi 79 kn a na drugi račun ti dolazi 59 kn za 5 gb ili vise ovisno ako prijeđeš paket ( 20 kn 1 gb)
1) Ako imaš fiksnu telefoniju kod T-coma ovisno o tarifi plačaš stalnu pretplatu od 73 - 90-ak pa makar nerazgovarala + ono što potrošiš pozivima prema mobitelima i fiksnoj.
2) Ako želiš maxads tada za najmanju i sasvim dovoljnu brzinu plačaš 79 kn pa makar ne upalila internet + 59 kn za promet od 5gb.
znaći sve skupa za 1) + 2) je (73+79+59)fiksno +telefonski razgovori + eventualno prekoračenje preko 5 gb prometa.
3) Ako misliš da će ti 5 gb bit malo možeš za samo 11 kn više (ne 59 nego 70) kod optime dobit 15 gb.
A prije bilo kakvih potpisivanja ugovora OBAVEZNO pogledat jesu li ti dostupni: Optima, Metronet, Amis, Iskon.
Oni svi imaju jednu pretplatu koja je 150kn i uključuje flat(neograničeni)
internet. Telefon plačaš koliko potrošiš prema razgovorima, nema telefonske pretplate kao T-com odnosno uključena je u ovih 150 kn. Ukratko duplo jeftinije od T-coma.
Ako imaš t-com samo dostupan morat češ se suočit sa duplo večim cijenama koje su izravno povezane sa bosancem Škegrom a kasnije i sa atipičnim tumorom desnog ramena.
Mislim da optima nije dostupna na vecini otoka, osudjen si na T-scum i eventualno optimin traffic :bat: