Preplata u TELE2,
Nokia 5610 - 1295 kn
SE W910i - 1495 kn.
A važno mi je, redom:
1. Kvaliteta
2. Muzika
3. Kamera
4. Izgled.
Tnx:spin:
Printable View
Preplata u TELE2,
Nokia 5610 - 1295 kn
SE W910i - 1495 kn.
A važno mi je, redom:
1. Kvaliteta
2. Muzika
3. Kamera
4. Izgled.
Tnx:spin:
5610 ima bolju kameru (3Mpx sa AF i blicom), ima manje interne memorije, ali koristi dosta jeftinije memo kartice (2Gb je 200kn (ima i jeftinije) )
Nokije općenito imaju glasniji zvučnik od SE-a (onaj za razgovore i onaj vanjski)
W910 ima nešto malo veći displey i malo jaču bateriju, ima walkman soft (koji je baš za slušanje muzike)
Trebaš odabrati da li ti je važnija kamera ili misliš mob korisiti kao zamjenu za mp3 player...
Ja bi se odlučio za 5610, zato jer je jeftinija 200kn (a za te novce si nabaviš 2Gb karticu) i jer ima dosta bolju kameru... :)
(ali to je moje mišljenje, a ja nokia fan :) )
O izgledu nisam ništa napisao, jer to ovisi od osobe do osobe, kome je šta ljepše... :)
5610 XpressMusic je isto glazbeni mob.
Ja bi uzeo nokiju zato sto su joj specifikacije bolje od w910
:spin:
W910 je trenutacno najbolji glazbeni telefon u cijelom trzistu ali ja bih isto uzeo nokiu zbog vanjskih zvucnika,kamere i po dizajnu mi je bolja(subjektivno)
da, 5610 je po specifikacijama bolja...ali je w910 nekako atraktivniji...
evo meni je situacija ovakva:
1. Kvaliteta -- 5610, bar govore da su nokie najbolje
2. Muzika -- 5610 bolji hard, w910 puno bolji soft
3. Kamera -- 5610
4. Izgled. -- w910:o
dajem glas w910.... ljepse mi izgleda....tu je 2.4" ekran.......vise volim sony ericsson........a i proglasen je mobitelom godine....http://www.tportal.hr/fset.html
Hm,teska odluka,oba mobitela su stvarno dobra i sa nijednim neces pogrijesiti...ali ja bi ipak za mrvicu radje uzeo w910 jer ima veci ekran i nekak mi se visi cini mobitel za mjuzu neg 5610.Ali naglasavam da su oba mobitela izvrsna i da sa nijednim neces pogrijesiti...:five:
W910 je mobitel godine,dizajn je fantastican,kao i walkman player pa bi bio moj izbor ispred 5610.
5610 ima mozda bolju kameru,ali to ovdje nije presudno.
[/QUOTE=]5610 ima bolju kameru (3Mpx sa AF i blicom), ima manje interne memorije, ali koristi dosta jeftinije memo kartice (2Gb je 200kn (ima i jeftinije) )
Nokije općenito imaju glasniji zvučnik od SE-a (onaj za razgovore i onaj vanjski)
W910 ima nešto malo veći displey i malo jaču bateriju, ima walkman soft (koji je baš za slušanje muzike)
Trebaš odabrati da li ti je važnija kamera ili misliš mob korisiti kao zamjenu za mp3 player...
Ja bi se odlučio za 5610, zato jer je jeftinija 200kn (a za te novce si nabaviš 2Gb karticu) i jer ima dosta bolju kameru... :)
(ali to je moje mišljenje, a ja nokia fan :) )
O izgledu nisam ništa napisao, jer to ovisi od osobe do osobe, kome je šta ljepše... :)[/QUOTE]
Nisi nimalo objektivan i sam to potvrđuješ pa ovaj tvoj cijeli post i nema neku veliku težinu pri odabiru uređaja.. NHF :)
Jedina prednost ove nokije gledajući hardverski je DSP( digital signal processing) i kamera....ostalo je na strani SE-a..
Ali, ne znam zašto SE samo ugrađuje ovaj DSP u bluetooth slušalice, tipa HBH-ds 970 a ne u telefone s obzirom da su walkman i predispozicija im je vezana za muziku.... nokia je napravila puno bolju stvar po ovom pitanju bez obzira na walkman soft koji je vizualno još uvijek unaprijeđeniji od nokije..
@ popac86, može Moby ili MObil časopis hvaliti pojedini uređaj u nebesa ali to nimalo ne treba biti mjerili za uzimanje uređaja..
Trebalo bi uzeti oba telefona i isprobati ih te na osnovu toga donijeti odluku.
Teška odluka između ova dva modela ali ipak dajem glas za SE zbog dizajna.. :)
ma NHF... ;)
ali ako moj post nema neku težinu, onda NHF, ali nema ni tvoj...
jer ti daješ glas SE-u zbog dizajna... a svi zanamo da je dizaj, te poimane što lijepo a što manje lijepo, osobno...
ja sam dao glas za Nokiu zbog niže cijene i bolje kamere... ;)
Kako god bilo, oba uređaja su dobra...
najbolje je oba isprobati i vidjeti koji bolje "sjeda" korisniku... :)
Samo, ako je 5610 kodirana, onda se treba računat da je otkodiravanje 200-250-300kn... (za SE neznam)
Čovjek je naglasio muzika--> pod ovime mislim na walkman u globalu
Zatim dizajn....ovo baš i nema smisla da je naveo jer je to njegov osoban izbor, pa ne bum ga ja nosio okolo, on će.. :)
Ako se w910 uzima u t-mobileu, poželjno ga je flashnuti zbog tema jer s t-mobileom ne pruža potpun doživljaj a i to bu koštalo.. :)
Uostalom, izabran je za telefon godine pa mu i to možda može biti neki orjentir..
hvala svima na odgovorima:five:
odlučio sam, uzet ću w910i(crveni), jer:
nije bezveze proglašen mobom godine,
kako ste rekli ima bolji walkman soft,
tanji je puno (12mm a 5610-19mm) i ljepše izgleda, ekran veći...
nema flash i AF kao 5610 ali vidim da flash ništa ne pomaže...
[slikano 5610]http://www.mobilmania.cz/Getfile.aspx?id_file=27712
i 2 MPix je dovoljno...
ljudi hvala još jednom i pozdrav
lagan je ,atraktivan , walkman soft , shake .. pobjednik.