Nije vrijeme a ni mjesto da se bavimo politikom baš...
ali zanima me vaše mišljenje.
Da li ste za ili protiv?
Jer vidim da se već prijeti Hrvatskoj sa svih strana..
Bit će tu još svega ljudi moji...nebude to dobro..
Printable View
Nije vrijeme a ni mjesto da se bavimo politikom baš...
ali zanima me vaše mišljenje.
Da li ste za ili protiv?
Jer vidim da se već prijeti Hrvatskoj sa svih strana..
Bit će tu još svega ljudi moji...nebude to dobro..
iskreno, zaboli me ona stvar . . . ;)
pod šta misliš da se hrvatskoj prijeti sa svih strana?
da, srbi će krenut u rat za kosovo, doći će ameri i bombardirati ih, za srbe dolaze rusi i evo ti 3. svjetski rat . . .
a za nove podjele ne vjerujem da će doći do njih jer to glavonjama nije u interesu . . .
Hehe, opet balkanski lonac...
Neće biti dobro, nešto će morati puknuti. Sada ili nikada.
Ma, u biti briga me za Istok, nego ova prijetnja iz Beograda o ponovnom uskrisivanju Srpske Krajine... Dosta nezgodno.
Ne znam kakvu prijetnju je dobila Crna gora, mislim da je tamo 40% srpskog življa.
mislim da ce nakon vecine svjetskih priznanja i srbija priznati kosovo...
Nikolič i Tadić napadaju..
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/nik...na-kosovo.html
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/tad...igurnosti.html
pa ne znam bas koliko je dobro ici u rat protiv cijelog svijeta, makar oni imali i rusiju na svojoj strani...
edit: :lmao: strgo sam se na ove izjave tadica gore
bure baruta :)
u ovoj situaciji neznam tko mi je mrskiji , braća ili sljadoledari, tak da mi je sasvim svejedno kaj ispadne od toga sveg.Koda ce oni sami , ajde molim te , nesto napravit na tom jadnom , u srednjem vijeku zaostalom prostoru.oni se mogu nadat da ce im njihova rodbina "obrrtnici" :satan: iz imigracije kao i dosad slat eure i dolare, tak i zive.
jedino kaj bi mozda htio da se sto prije stabilizira situacija na JI europe , fondovi mi pate :wave:
sto se tadica tice , gledao sam Nedjeljom u 2 sa njim , ok se cini čovjek. napokon jedan korektni čelnik njihov.dobro sda se posro s ovim kaj sere nama a nemamo nikakve veze s njihovom situacijom , al eto pomjesalo mu se nekaj.
Moje je mišljenje i čestitke (ovim putem) da imaju svoju državu, nezavisno Kosovo. To je volja naroda koja tamo živi. A bit će što bude, vijerujem sve u najboljem redu. A i onako se stalno neke granice mijenjaju. Život ide dalje.
Little out, od želje za velikom srbijom ostalo svega malo, otišlo Kosovo, a još prije i Crna gora, e sad neka i Vojvodina zatraži....
Napokon, velim.
Jedna stvar mi nije jasna što Rusija ima s tim da je stala na stranu Srbije??
Pa, ljudi Božji, kad se Crna Gora odcijepila, Srbija je po prvi put nakon 1918. godine ostala bez izlaza na more. Nije ispaljen ni metak.
Kosovo je "Srpski ponos", sveta srpska zemlja.
U biti, prostor koji obiluje rudnicima i koji dosta gospodarski znači za Srbe (inače oni neupućeniji to svojataju kao "kolijevku" Srpstva.). Lako je pokrenuti mase.
A ovdje bi se mogle sukobiti dvije sile SAD i Rusija.
@ therrlu, Rusija i Srbija su saveznici vec dugo vremena, kao i sve pravoslavne zemlje, dosta su vezane, no ovo saveznistvo je malo vece.
Neće biti banova, ali ovo je zadnje upozorenje svima.
Nitko neće pokretati ratove da istrebljuje narode, a takva propaganda nigdje nije dobrodošla.
Držte se teme i argumentiranog raspravljanja, offtopic i provokacije brišem. Uživajte!
Ja samo molim Boga da se ne zakuha jer ode nam sezona. Gospodarstvo je ionako u banani... Da se ne vratimo u srednji vijek.
e ovo za Vojvodinu potisujem ;) ma lol, prirasla mi srcu nekako, ja to nikada nisam smatrala Srbijom.
oke, a sad ozbiljno. iskreno, prvo se uopce nisam zamarala temom Kosova. al postala mi je jako zanimljiva kad sam vidjela napis u novinama da se Hrvatska nece zurit s priznanjem..
yeboga, koje smo mi pizde! off all the people, bar bismo MI trebali znati kako je to kad te Srbija maltretira i vrsi agresiju, a svijet te ne priznaje!! barem bismo se mi trebali sjecati kako je bilo prije 15.01.'91.!! but nooooo, sad cemo se mi 'rvati pravit pametni, osluskivat kao sto ce EU rec, ovo - ono.. uvuc se u spuak bilokome (ako jos uopce postoji takav u koji se nismo uvukli..)..
onak, SAD je priznao Kosovo!! SAD koji je vec jednom izbombao Srbiju!! ako se nas politicki vrh ne usudi priznat Kosovo iz nekog straha da ce se Srbija okrenit na nas, to je fakat presmijesno, (realno gledajuc, kakav pik oni imaju na nas - mogu se prek noci ni iz ceg sprdnut i napast nas!) jer prije ce Ameri stat uz bok onima koji ih podrzavaju, u tom slucaju nama, koji smo priznali Kosovo kao i oni..
kad bismo razglabali o mogucem razvitku situacije, scenarija je mnogo..
no najvjerojatniji jest da ce se strasti u Srbiji (bez obzira priznali oni Kosovo ikad ili nikad) slegnut, ipak se i oni pokusavaju uguzit u raznorazne organizacije, njima je u cilju da se situacija stabilizira.. s nijma se nikad ne zna, ali ipak, nije im vise Slobo na celu, nisu ovo '90-e..
Meni je jasno ko dan zasto mi nismo priznali Kosovo , ceka se da priznaa vecina clanica EU . Ipak nam je EU prioritet ,a ne SAD. zivo me boli briga kaj ameri misle i kog podrzavjau , valjda su vec svi skuzili kolko su oni politicki , a i opcenito , pametni.
dobro je pervan rekao u jednoj od svojih emisija , sve je stvar markentinga.nas bi se ganjalo po sudovima da smo tamo negdje 1600 i neke ispljuskali nekog malo jače . Amerika baci dvije atomske bombe , nestanu dva grada par stotina tisuca ljudi . ali o tome se ne prica alo.
Nema to veze niti sa strahom niti sa EU... jedna rijec: Agrokor ;)
A sto se tice naseg stava, najvise me smeta izjava tjedan dana prije proglasenja neovisnosti, kada se znalo da ce biti tenzija i sranja, da HRZ ima tek pola tuceta aviona koji mogu letjeti. Super obrambena strategija, two thumbs up!
Đizs,ono... Srbija si sad ne može priuštiti više nikakve ratove,ipak im je bitnije potpisati SSP i početi se uvlačiti Europi u pakšu kao i mi već godinama. Sva ta "odbijanja lažne države" su samo skupljanje političkih bodova,isto kao i ova naša priča sa ZERP-om. Kakav rat,kakve gluposti... Sigurno će par tisuća beogradskih huligana zakuhati balkanski lonac,LOL
Dragi La LuNA, nas su SAD priznale tek u travnju 1992., dok je Europa negdje do veljače 1992.
Može biti više scenarija za razvoj situacije (da ne kažem krize) na Balkanu. Strah me je predviđati.
BTW-Srbiji EU nije prijeko potrebna. Ona ima Rusiju i to je njen adut. Hrvatska ne može ni na jednu zemlju računati sa stopostotnom sigurnošću. Zato je naše vodstvo toliko neodlučno. Ako HR napravi krivi korak, nitko je neće uzeti u zaštitu.
kako nam je lijepo profesorica iz politike objasnila, zato jer rusija investira u srbiju, gradi svoje radare tamo, a polako će početi i graditi raketni štit . . .
da, ali onda ne kažeš da ćemo vidjeti kaj će ameri i eu napraviti, nego lijepo diplomatski odgovoriš da ćemo pričekati razvoj situacije i onda odlučiti . . . ;)
Politika je kurva. Nemojte to zaboraviti. U ovom trenutku nama odgovaraju dobrosusjedski odnosi sa Srbijom (bez obzira na sve prije), a istovremeno želimo biti dobri s Kosovom. A to će biti jako teško izvesti.
I onako usput, suzdržite se od bilo kakvog vrijeđanja. Ja nisam nikome obećao da neće dobiti ban.