bolesno, pa sad ti odi s kleti doma u "taman" stanju :D
Printable View
bolesno, pa sad ti odi s kleti doma u "taman" stanju :D
opće poznata stvar . . . ;)
Bilo negdje na tvu, fora su mi ove slomo snimke.. Prestrašno, mene je boljelo dok sam gledao :) (ovaj drugi pogotovo, mislim da sam iščašio bedrenu kost)
u onom automotivu kak već je to bilo..očaj nad očajem,zato i jesu tak jeftini
nije mi samo jasno, zasto kinezi ugrađuju zracni jastuk, kad nakon ovog ne ostane mjesta ni za bocu jane od pola litre na vozacevom mjestu...
dodatna oprema :D
veca cijena.........sad bas gledam od opela crash testove nisu ni oni bas bolji od kineza......
A da malo bolje pogledate tko radi test????Ako se ne varam na vratim drugog auta pise ADAC.Inace poznato je da je Njemacka najveci proizvodjac automobila u EU i sigirno da im jeftini Kineski automobili rade male probleme.Znaci oni BMW sto se rade u Kini isto tako ne valjaju.Isto je u tekstilnoj industriji, roba koja dolazi iz Kine ne valja, a ona koja se samo radi u Kini i kojima su vlasnici tvrtke iz EU valja..ma nego kako.Sigurno da vozila koja se radi u Kini nisu toliko dobra, ali sumljam da su i toliko losa:mega:
...ma kupiš takav auto i paziš na sebe, tj. ne piješ, ne pušiš... pa se postotak nesreće smanjiva na minimalu...
...a ako druga budala skrivi nesreću - poginut ćeš 99%, to je također opće poznata stvar, bio ti u fiat picantu ili golfu 5 ili audiju a4...a ovi kraš testovi su inače sranje, to ništa ne dokazuje :dunno:...
Ima dobre robe iz Kine, recimo moj mp3plejer koji je btw ipak poznatija marka. Ne da mi se dalje tražiti :)
Ugl. htio sam reći, Kina ima najveći broj izdatih ISO certifikata (ISO 9000 konkretno) što ni sam nisam vjerovao, ali ispred Japana su. Pokušat ću naći negdje taj podatak, al ne garantiram... Ni sad mi nije jasno kako, al očito su to certifikati svih ovih tvornica poznatih brendova što bi značilo da oni fuševi i kopije čine mali postotak ukupne slike :confused:
Svako normalan pazi da ne dozivi nesrecu :retard:
Ti ne pijes i ne pusis, a starkelja koji ti ide u susret u skodi favorit mozda upravo naginje rakiju.
Prvo kazes da je svejedno u kojem si autu ako neko skrivi nesrecu, a onda da crash testovi ne dokazuju nista? Jesi li se ti ikad uopce sudario?
mlad je jos , nemoj ga .. on ti je oldskul
Da se nadovezem na Verta, ni kineski terenci nisu nista bolji...
ADAC jedan od najboljih instuta za istraživanje vozila....tako da..
Nije istina, stvar je u tome da oni rade auto sa jeftinijim materijalima i zato imaju takve razultate na crash testovima, bmw koji se radi u kini je isti ko i onaj što se napravi u njemačkoj, nema razlike, osim države proizvodnje..
Ne bih se slozio sa tobom..ovo je referenca u svijetu auto industrije http://www.euroncap.com/
A ADAC je poznat po favoriziranju Njemacke auto industrije.
To je zasad sve shit,ali i oni će se razviti...pogledajte Hyundai kako su prije bili jadni,a danas rade čist ok automobile. :)
Dobro je ovo,nije ovo baš neka brzina...što se sve događa na našim cestama...a zamislite tek na autocesti onako 150-180 Km/h kad se skuca negdi....