eto hocu uredit ovu legendu od moba,ima neko neki link,slike, il iskustva sa takvim stvarima?? :p
Printable View
eto hocu uredit ovu legendu od moba,ima neko neki link,slike, il iskustva sa takvim stvarima?? :p
Na koji način urediti???:confused:
Uzmi krpicu ;)
mislim na stavljanje drugih dioda ,farbanje kucista i to!!!ak imate neki link di bi mogo vidjet primjere,pošto to jos nikad nisam radio!!
Ne bih rekao da je netko preuredjivao Siemens S35i i stavio slike na internet
ma mora negdje bit,mislim na nes slicno ko u mobilu,ak su preuredjivali 3210 onda su i s35
a koju da verziju sw stavim, mislio sam 18,jer sam cuo da se iznad 18 nemre odkodirat,a kad ga flasham opet ce se zakodirat!!
Prije flashanja ga otključaj.
Meni je najbolje radila 21.Sad imam 25 sa svim izmijenjenim melodijama.
Izvadi karticu.Za početak otipkaj *#0606#
Na svih 6 linija mora pisati unbarred.Ako to ne piše u svih 6 linija to znači da ga moraš prvo otključati pa dići iznad 18.
a kaj se nece ponovo zakljucat kad ga flasham??
Neće.
znaci bolje 21 nego 25!!puno hvala!!!!mislio sam pojacat vibru,umjesto čeličnog utega,na motorić stavit olovni povečani,koji bi sam napravio,kaj mislite,jel bi se motor preopteretio?!?!?!
Siris dezinformacije. Mob koji je jednom bio zakljucan ce uvijek (i nakon otkljucavanja) nakon unosa gore navedenog koda imati barem jedan lock zakljucan. Takav mob potrebno je ponovno otkljucati svaki put kada ga flashas.= Citat =:
Poslao: davor
Prije flashanja ga otključaj.
Meni je najbolje radila 21.Sad imam 25 sa svim izmijenjenim melodijama.
Izvadi karticu.Za početak otipkaj *#0606#
Na svih 6 linija mora pisati unbarred.Ako to ne piše u svih 6 linija to znači da ga moraš prvo otključati pa dići iznad 18.
Nije mi bila namjera.
Do sad sam bil u uvjerenju da je moj mob. otključan a izgleda da nije.
a do koje verzije se moze otkljucat(mislim da ga sam otkljucam ne na servisu)
S ovim se ne mogu složit.Otključani mobitel nakon flashanja u Siemensovom servisu nije bio ponovo zaključan (MT 50) , dva mobitela otljučana i flashana vlastoručno nisu poslije bila zaključana (C 35 i S 35):lol:= Citat =:
Poslao: gog
Siris dezinformacije. Mob koji je jednom bio zakljucan ce uvijek (i nakon otkljucavanja) nakon unosa gore navedenog koda imati barem jedan lock zakljucan. Takav mob potrebno je ponovno otkljucati svaki put kada ga flashas.
evo upravo skidam v21 vec sam skinuo prog za micanje phonecoda i odkodiravanje