budete se trebali namjenjali godine(tj vratiti unazada pa unaprijed bla bla bla) budete vidjeli kada ce vam javiti potvrda istekla ili tako nešto...
aplikacija radi fenomenalno...još nešto... najveci sensitivity je na 1 a najmanji na 4
16-02-2008 12:06
Sniper
Još jedna fora aplikacija koja koristi ugrađeni accelometar :) Stvarno se ljudi trude da naprave super aplikacije,svaka im čast :) Jedva čekam da si nabavim N82 pa da isprobam sve to :)
16-02-2008 13:12
pbreaker
jep slažem se....
a evo moj video ... :D
16-02-2008 14:06
DJ_Tiesto
Hm,ne znam,cini se ok,ali N95 ionako ima automatsko zakljucavanje (hvala bogu jer me ono na E65 izludivalo),pa ne znam bas koliko ima smisla,Rotate me i Nokmote mi se cine vise zanimljivijima...:respect: :jackie:
16-02-2008 14:14
pbreaker
više je fora otključavanje :D::D:D
ubiti ni nemoraš uopće koristit tipke onda kad imaš toliko tih programa na pokret
16-02-2008 14:28
cyberphere
Fora je ali troši previše baterije. Ja sam ga prestao koristiti zbog toga
16-02-2008 15:09
vjekooo
= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Fora je ali troši previše baterije. Ja sam ga prestao koristiti zbog toga
I ja sam to primjetio. Preko noci isprazni mobitel. A i 2 mb rama za tako malu aplikaciju mi je smijesno.
16-02-2008 16:24
pbreaker
= Citat =:
Izvorno postao vjekooo
I ja sam to primjetio. Preko noci isprazni mobitel. A i 2 mb rama za tako malu aplikaciju mi je smijesno.
2 crtice za par sati je pocicalo...aplikacija je oke ali...to s baterijom je strašno!!:retard:
16-02-2008 16:57
cyberphere
= Citat =:
Izvorno postao vjekooo
Točno to se meni dešavalo. Napunim mobitel navečer, skinem ga s punjača i ujutro pogledam mobitel na pola prazan. 'ebeš takvu aplikaciju i tak baterija kratko traje :D